ZAHTEVAMO MOMENTALNO ODLAGANJE STUDENTSKIH OBAVEZA
Re: Re: Milos
postoji li ta prijava i za Beograd? za sada samo se trci sa mesta na mesto
....
Odlažu se kolokvijumska nedelja i apsolventski ispitni rok
Re:
Kako te nije sramota! Pa ja hocu da pomognem i da idem...i bio sam sinoc..kod mene nije problem ispitni rok vec predavanja koja su mi obavezna i zbog toga ne mogu da odem npr. veceras jer sutra ujutru moram da budem u 8 na fakultetu jer se vodi evidencija ko je bio a ko ne. U zemlji je vanredno stanje..i svi treba da se ukljuce
Studenti su voljni da pomogni a ujedno i mladi koji su brzi..mogu da povuku..
Stvarno ti svaka cast..tebi se jedino izbegavanje ucenja mota po glavi posto verovatno si takav tip studenta pa se sada zgrozavas..u sred vanredne situacije...Da nije tih mladih ljudi..ku*ac bi moj bili oni nasipi koji su sada duz obala Beograda
Mislim da svi treba da odbojimo bar 5 dana, i na bilo koji nacin pomognemo i doprinesemo. Pa nece nam nista biti da produzimo u juli za tih 5 dana predavanja!!!
Hajmo ljudi!!!!
Re:
zbog takvih kao sto si ti nije ni cudo sto je ova zemlja ovako propala:)
| This discussion has been closed. |
Re: Milos
На ванредном састанку Универзитета донет је став да се не подржава самоиницијативно одлажење студената, као и то да ће услед новонастале ситуације бити прилагођене наставне и испитне обавезе на свим факултетима.
https://docs.google.com/forms/d/1KhrGNwL4IaS2UjoOVaq7Qa_Cn3whhyoAM9xcn070vwU/viewform