ZAHTEVAMO MOMENTALNO ODLAGANJE STUDENTSKIH OBAVEZA
Re:
Odlozite
Re:
Ja mislim da nije fer da odloze i meni na primer koji sam vec naucio sta sam imao i spreman sam da izadjem i polozim,takodje mislim da zbog toga nije fer da mi se stavlja da polazem ovo sad na leto.
Isto tako mislim da vecinu ovde samo mrzi da uci,pa bi odlozili sve sto mogu i najsrecniji bi bili da mogu da odloze sve na par godina,naravno ima i izuzetaka,ali mislim da velika vecina u komentarima nije zaista iskrena i misli samo na sebe.
Re: Petar
Na FTN-u,na svim smerovima,apsolventski su iskljucivo vikendom!Vrlo,vrlo cesto i nedeljom!Ali to treba da je plus i mi smo svi zahvalni fakultetu sto nam omogucuju rokove svakih mesec dana!Za sve je dobro,na kraju krajeva i fakulteti ce imati vise prihoda od prijave ispita!
Re: Re:
A da,tamo sam cuo da su ispiti subotom i nedeljom,ali covek nije napisao koji fax,napisao u novom sadu kao da je to za ceo novi sad...
Studenti su se u ogromnom broju odazvali pozivima na pomoc. Bez nas bi bilo mnogo teze i akcije bi bile dosta neuspesnije. Iz tog razloga, mislim da ne treba zaustavljati akcije i da studentima treba omogućiti da pomognu onoliko koliko god mogu i treba ih osloboditi studentskih obaveza, dok vanredno stanje ne prođe.
P. S. Što se mene lično tiče, nije da sam oduševljena time da mi faks još više 'skrati leto', ali u ovakvoj situaciji mislim da je to najpametnije. Nama nekoliko dana ne znači puno, a nekome naša pomoć znači SVE.
Re:
A ne mislis da ih treba osloboditi pomaganja?Ima nas dosta koji ne radimo nista,nismo ni studenti,pa cemo mi pomoci,a studenti neka uce,deca neka idu u skole.
Re:
Govori se o pomeranju nastave i kolokvijuma za bar nedelju dana, kako bi bar oni koji mogu da pomognu, pomogli. Studentski domovi su puni ljudi, svi zele da pomognu. A to sto je tebi stalo samo do sopstvenog dupeta, ne znaci da treba da gledas na ovo kao na hir studenata.
Re:
Vidim ti si jedan od 90% angazovanih,kao i vecina ovih ostalih sto ste ovde i dopisujete se.
Nije ovo hir studenata nego vas koji svaki dan trazite razlog da nesto odlozite,a to radite jer samo na svoju bulju mislite.
Re: Nema potrebe
Svaka cast Vama ako tako razmisljate i divim Vam se na tolikom razumevanju i solidarnosti. I dalje ne mogu razumeti da neko ostaje ravnodusan pored ovakve situacije u zemlji!
razumevanje
Pa valjda treba svima da bude vazniji neciji zivot nego jebeni kolokvijum koji bi trebao da se odlozi i sva predavanja da sacekaju !!!! Ti verovatno nemas potrebu da pomognes nekome i nista ti ne fali ... A ne fali ni meni nista jer sam na severu al IMAM POTREBU DA POMOGNEM LJUDIMA I NE SAMO JA VEC VECINA NAS, AL ZBOG KOLOKVIJUMA KOJI ME CEKA SUTRA NE MOGU DA IDEM DANAS VEC U UTORAK... Kontas?
| This discussion has been closed. |