ZAHTEVAMO MOMENTALNO ODLAGANJE STUDENTSKIH OBAVEZA
Milos
Re: Re: Re:
Ja vidim da ti i ostali celo pre podne sedite i pricate kako treba svi da se angazujemo,a ne vidim da se neko vec angazovao,samo prazne price slusamo...
Re: Re: Re: Re:
bravo, svi samo kukaju kako treba da pomazu a niko nista ne radi. bravo studenti
Deki
ja
Re:
Pa kad bi svi prestali da mislimo na svoje obaveze mogli bi sutra kolektivno samoubistvo da izvrsimo!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: ja
Ma 100%,a ja sad idem da zapalim jos jednu cigaru i vise necu pusiti...
Re:
Ko sprema ispite i zeli da polaze bez odlaganja to govori o njemu sta?Govori da je ozbiljan,da je fax upisao da ga zavrsi za razliku od tebe koji si ga upisao da se zajebavas dok ti mama i tata sve placaju.Bune se normalni ljudi koji lepo sve spreme i nauce na vreme,pa im ne treba vise vremena za spremanja,ne treba im vise od onog sto je predvidjeno.I izvini,gde ti i kome trenutno pomazes?Ili i ti siroma ne mozes da pomognes zbog faxa?
Re:
Poneo si laptop na ugrozeno podrucje???
Toliko pomazes da ima vremena i da raspravljas po forumima?
Novi Sad
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#564: - Re:
Ja prva ne mogu da sedim kući i učim za ispit, dok ljudi koje poznajem, volim i cenim celu noć u Obrenovcu izvlače decu iz vode. U ovakvim situacijama, svi treba da se se angažujemo na bilo koji način, a za ispite ce se naći vremena. Zaboravljaš da i među ugroženima ima đaka i studenata.