ZAHTEVAMO MOMENTALNO ODLAGANJE STUDENTSKIH OBAVEZA
Re: Re: Re:
#625: LJUDI SHVATITE VEC JEDNOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Re: Re:
E bas tako!!!!! za jednu nedelju necemo propasti!!!!
Re: Re: Re:
Re: Lazni potpisi
#626: Ivan Djunisijevic - Lazni potpisi
| 24389 | Milomirka Popović | Požega | Visoka zdravstvena škola strukovnih studija | 2312994795030 | 2014-05-18 14:30 |
TAKODJE LAZAN JMBG NIJE VALIDAN
Re: Re: Nemanja NS
Ma gluposti,a sta ako je neko angazovan u mitrovici ili Bijeljini i treba da se sutra popodne javi u NS da bi se prijavio pa opet da se vrati.Ja sam jutros dosao iz Mitrovice i idem vcrs najverovatnije gde treba
Re: Nemanja NS
Jos jedna bitna stvar pored ove prethodne sto sam objavio,a sta ako neko od nas ima sledece nedelje usmeni na koji izlaze par ucenika,sta sad nas dvoje,troje ce odloziti,a dvoje ce ostati na usmenom?Mislim da treba ili sve pustiti ili nikog ne pustati i zavrsena prica
Od PMF-a u Kragujevcu nista.... I zvanicno nastavljamo kao i do sada a za sve one koji su poplavljeni i ne mogu da dodju bice organizovani neki drugi termini....
Re: Re: Re: Re: Re:
O cemu vi pricate? samo sa mog fakulteta je angazovano vise od 300 studenata, sta ce se desiti kada ce od ponedeljka ti studenti imati direktne obaveze i svi zaposleni koji sada volontiraju morati da rade? Sta je sa studentima kojima od ispunjavanja obaveza zavisi stipendija, budzet, celo skolovanje a zele da pomognu? Jok, nego cemo kaznjavati one koji pomazu, da se slucajno ovi koji nece pomagati ne bi okoristili.
Pozdravljam
velika vecina sedi kod kuca
glupo je da pravimo problem i gde ga nema,potrebno je da sto pre se vratimo u normalu i trebalo bi da i izdrzimo i malo tezi period, a ne da koristimo situaciju...
neko ce reci kako ce se znati ko je isao da volontira, ali nismo zar toliko izopaceni da koristimo ovakvu situaciju...
| This discussion has been closed. |
Lazni potpisi
24141 Marija Prezime Obrenovac Visoka zdravstvena skola strukovnih studija Beograd 1006991715160 2014-05-18 14:19
JMBG mozete jednostavno proveriti dali je validan na sajtu http://jmbg.brmbrm.com/index.php a ovaj JMBG nije validan ne postoji!!!