ZAHTEVAMO MOMENTALNO ODLAGANJE STUDENTSKIH OBAVEZA
Re:
Ljudi jel Vi citate,obavestenje je samo za Bg fakultete,za Ns nista i za ostale..A i da nam odloze obaveze za 7 dana,ljudi moji ni to nece pomoci,pa ovo se nece sve zavrsiti sutra,ne zna se jel gore sad ovo sto se desava ili sve ostalo sto tek sledi..
Обавештавамо вас да су молбу студената одбили Универзитет у Новом Саду, Косовској Митровици и Крагујевцу, док се са појединачних факултета ових Универзитета чека одговор, као и са осталих Универзитета Србије."
Iz Novog Sada sam i mozda me ne pogadja direktno cela situacija ali nije u redu da neki univerziteti rade a neki ne jer bas na mom fakultetu znam mnogo ljudi upravo iz tih mesta u kojima je najgora situacija i trebalo bi da odloze svi zajedno univerziteti a ne ovako. Pomagao sam u CK i zeleo bi jos da pomazem koliko treba ali na fakultetu nemaju nimalo obzira sto se tice izostanaka tako da je cela ova situacija bzvz. Zar nismo svi jednaki, u celoj drzavi je vanredno stanje.
Re:
Koliko sam se raspitao mnoge visoke skole rade naredne nedelje jer ne pripadaju BU, moja skola se nije nije oglasila o bilo cemu kao da je sve ok.
Re:
Tačno ! Ovo je sramota ! Ispada da smo mi Vojvođani lenčuge koji hoće da odlože kolokvijume i ispite..A po ceo dan se prikuplja humanitarna pomoć, pune se džakovi, itd. Mi smo takođe Srbija, čisto da se zna!
Re: Re:
Tako su i pre mnogo godina i odcepljivali Kosovo,a sad ispada da Vojvodina nije u Srbiji..E politiko politiko..
Re:
Slazem se.
Mogao bi rektor Antic da se konacno oglasi u medije , NTV , BELAMI ITD.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
VAZNO !!!
https://www.facebook.com/skonus.scsu
| This discussion has been closed. |