ZAHTEVAMO MOMENTALNO ODLAGANJE STUDENTSKIH OBAVEZA
This comment has been removed by the person who wrote it.
Pozdrav i neka ova peticija uspe!
Hvala
Re:
Ko god da si SRAM TE BILO i TI SE ZAVUCI U COSAK!!!!Ovo nije peticija da bi se studenti pljuvali nego da bi pomogli svojim kolegama koji su ugrozeni..Koliko studenata je otislo da pomaze svi koji su mogli,meni porodica evakuisana kuci preti propast i nalaze se debili zavaljeni u svojim foteljama da laprdaju.IZADJI COVECE IZ TOPLE I SUVE KUCE IDI POMOZI SVIMA KADA NE DATE STUDENTIMA SLOBODNO DA NE IDU.DA NEMA TIH STUDENATA NEBI BILO ONOLIKO POMOCI.JER TAKVI KAO TI SU ZAVALJENI U FOTELJU I PIJU PIVO DOK SE DRUGI MUCE!!!!SRAMI SE SVOJIH GODINA I PAZI DA TE NE ZADESI ISTA MUKA!!! G A D I S M I S E I S V I K A O T I!!!
Re: Re:
Meni se cini da si tripujes. Decko/devojka je napisao/la da ne odobrava to sto neki napadaju studente i pricaju kako traze izgovore, vec da se to radi zbog onih koji nisu u mogucnosti da dodju. Moje misljenje.
U AKCIJU!!!
Re: U AKCIJU!!!
Tacno tako. Da su poslali poruku za svaki komentar na ovu peticiju vec bi skupili 75000 dinara. Zapeli odlaganje pa odlaganje, i to 7 dana. Tih 7 dana ugrozenima nece znaciti. Njima treba ogranizovati poseban rok u julu ili avgustu, tj. onda kada budu mogli da se skoncentrisu na fakultet. Sto se pomaganja tice, svaka cast volonterima i onima koji hoce i idu da pomazu na ugrozena mesta. Sto se ostatka tice mogu pomoci i donacijama koje se prikupljaju na fakultetima.
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |