ZAKONOM ZABRANITI GMO
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
zabraniti uvoz GMO .Dokazano da šteti orgaiumu. zašto bi se trovalo stanovništvo Srbije ako je EU izbacila taj otrov.
Молим све грађане наше земље да се укључе у ову акцију и потпишу петицију, ради се о опстанку нашег народа и будућности наше деце!!!!
Svakako da je ovo od najvece vaznosti za nas narod i ovu zemlju i neophodno je da se sto veci broj ljudi ukljuci u ovo , medjutim nije mi jasno kolika je snaga ove peticije bez obzira koliki je broj potpisnika?
Pretpostavimo da peticija bude siroko podrzana sa velikim brojem potpisnika i sta se onda desava? Da li neko zna i moze da mi objasni na koji nacin ova peticija moze da dobije ulogu obavezujuceg dokumenta za nase vlasti i one koji odlucuju o nasim zivotima ? Ukoliko ne dodje do toga ovo ce ostati mrtvo slovo na papiru, jer ogroman broj akcija koje su do sada sprovosjene putem interneta i imale veliku podrsku "on line" su propale kada smo trebali da po dogovoru izadjemo na odredjena mesta u znak protesta , pojavila se samo sacica od onih koji su se izjasnili "za". Uostalom , kada je bas ova tema u pitanju , setite se protesta Nikole Aleksica ispred skupstine kada je covek dosao sasvim sam i na kraju bio uhapsen.Bilo me je sramota da gledam snimak.
Подржавам напоре да се, барем онолико колико је у нашој моћи, заштитимо од погубног утицаја исхране намирницама које нас уназађују и разболевају. Огромна пространства планете Земље су необрађена, омладина неактивна, све више деформисана лошом храном, где је ту логика?. Забранити ГМО, неко шта!!!...Хитно!!!...
Čestitam "pregaocima" koji se bore za Zakon o zabrani GMO u Srbiji. Treba se boriti i pobediti za naše sadašnje i buduće naraštaje i njihovu budućnost u Srbiji.
dr sci Nada Dugalić-Vrndić
поздрав, потписници...
Unistiti sva polja zasejana sa GMO, zatvoriti Monsanto kancelariju, sudski ganjati sve odgovorne za dopustanje uzgoja GMO u Srbiji i sve koji su se zalagali za dopustanje GMO u Srbiji.
| This discussion has been closed. |