zaustavimo hajku na vukove
Gost#77 Feb 23, 2015, 10:21
Hajka na vuka u Velikom Šiljegovcu je uspešno održana. Hvala što brinete. Lovac
Gost#78 Feb 24, 2015, 21:23
Vukovi ubijaju da bi se prehranili...a ljudi (ako se mogu tako nazvati) njih ubijaju iz ciste ZABAVE...imala sam priliku da budem mama 4 vuka koja sam spaila dok su jos bila mala ....hocu da kazem da me vezuju najlepse uspomene na taj period...zalosno je da se te tako divne zivotinje ubijaju bez milosti.... najveca zelja mi je da ova peticija uspe
Gost#79 Feb 24, 2015, 21:37
Re:
neznam kako im je kod kuce ..mora da im zena nosi pantalone pa nesme da zucnu..tako da..lece svoje komplekse "muskarca" na jadnim zivotinjama...eh kako bi htela da vidim sta bi radili da se nadju oci u oci sa vukom...verovatno bi nakvasili (upiskili) haljinu koju nose
Genijalac#80 Feb 24, 2015, 21:42
Re:
dok je hajka trajala ..neko ti bio u krevetu pored tvoje gospodje...reklo bi se da je pravi muskarac :) a ti se opet raduj hajkama
Genijalac#81 Feb 24, 2015, 22:00
Re: Re:
a sta mislis ti...lovac si zato sto nosis pusku...ma jak si ... vidim da si tri strane sam samcat komentirao..kad si to imao vremena da lovis..mora da su u pitanju neke igrice na netu....umesto da popujes i da se frajerises bolje idi radi pa zaradi i prehrani familiju
Gost#83 Dec 25, 2015, 21:02
Stop masakru zivotinja u Srbiji. Dosta je vise ubijanja zivotinja, danas je dvadeset prvi vek, vi zivite u svojoj svesti u surovom srednjem veku, ali veci zlocinci od vas su oni koji vas pustaju da to radite.
Gost#85 Dec 26, 2015, 18:02
ZATO STO SAM PROTIV SVAKOG NASILJA A POSEBNO KAD JE NAD ZIVOTINJAMA...BOLJE BI BILO DA TE LOVCINE SVOJ HOBI ZAMENE SA NECIM HUMANIJIM...ZA POCETAK NEK PROUCAVAJU VUKOVE JER OD NJIH IMA DOSTA TOGA DA SE NAUCI.....
Gost#86 Dec 27, 2015, 11:04
zato sto sam protiv bilo kakvog ubijanja i maltretiranja, posebno kad su zivotinje u pitanju!
Gost#87 Dec 27, 2015, 22:41
nehumano je bilo kakvo ubijanje zivotinja ,mislim uopste ,nema veze koja je to ,postoji vise nacina da se kontrolise bilo koja zivotinja , najlakse je tamanit ih .
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#54: Lovac - Re:
lovac=ubica, kukavica... dno dna... da nema pasa i oruzja, nikoga ne bi uspeo da ubijes, zato se okani... Psihopato...