ZAUSTAVIMO MEDIJSKU HAJKU NAD NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA!!
superiorni!?!
Nadam se iskreno da ce ovi nasi potpisi delovati bar malo ...ta mala bica nikome zlo ne misle. Ljubi su zveri ...volim zivotinje i imam ih dosta da mogu sve bi udomila. Nemam vise sta reci ...
No, da ne bude da nešto sudim samo tako - sve ovo znam po sebi! U mladosti sam se ogrešio o neke mačke; vremenom sam uvideo kakva su to bića i danas ih imam nekoliko. Za one koji misle da nešto znaju, NEKA UDOME neko mače ili kuče i uveriće se da je životinja bescen blago koja vas bogati u svemu. Kroz neko vreme naučite da ih razumevate, skoro pa nemušti jezik, i često možete videti da projave pametnije odluke od vas! A tek kad vas dočekaju po povratku sa posla ili puta - to ne može niko da plati; nema tih para. U stvari, samo vam pokažu kakvi bi trebalo, ne ponašanjem ili majmunisanjem, već po srcu da budete sami!
Nisu ovo zaslužili. Nisu zaslužili ni da budu na ulici, jer su se tamo našli čovekovom voljom, ali ovo definitivno nije dobro. Šinteri će se iživljavati nad njima, zlonamerni će blebetati o gladnoj deci u Ugandi i govancima koja, uzgred budi rečeno, ostaju po travnjacima iza vlasničkih pasa. Zlonamerni će iskoristiti ovaj momenat i potegnuti veze i vezice da se poubijaju psi sa ulica zarad lažnog i privremenog privida blagostanja, a sav krvav trud volontera koji su utrošili svo svoje slobodno vreme ne bi li ih vakcinisali, sterilisali, prehranili i udomili biće bačen na javno smetlište podsmeha podvučeno frazama o dokonosti...
Jadna smo mi država kada se ovako nešto radi i toleriše!
Uostalom, gradjani medijsku hajku mogu kazniti opstruiranjem kupovine novina u kojima se hajka provodi..............takva kazna bi bila primjerena: ne kupovati novine u kojima se radi hajka na temelju koje pocinje ubojstvo zivotinja.
Drago mi je da se neko setio da pokrene peticiju za zaštitu jadnih, usamljenih, ostavljenih i zlostavljanih životinja od strane nesrećnih i oholih ljudi.
Volela bih da većina njih koji zlostavljaju životinje zamene uloge na par dana sa životinjama koje su napuštene i nemaju našu pažnju i ljubav..
Pomozimo predivnim bićima da dobiju svoje vlasnike i ljubav koju zaslužuju..da utičemo na sve one koji donose odluke za napuštene i bespomoćne životinje.
Državo, nadji rešenje i pomozi napuštenim životinjama, jer sami ne mogu ..treba im naša pomoć..
Samo udri po kerovima
| This discussion has been closed. |