Uvođenje kaznenih mera roditeljima

Gost

/ #187

2014-06-14 08:35

Lijepo da ste se sjetili ove teme; olako se shvaćaju djeca, napraviti ih i pustiti da ih cesta školuje ili bake i djedovi; SVE počinje (osim od gena) od odgoja i to do školske dobi! Poslije je gotovo! Moje kolegice su mi se žalile da im kćeri od 12g koje su ih prerasle rade što hoće a da ih ne mogu ni izlupati jer su veće od njih! Što su čekale do onda?! Autoritet počinje od početka! I mnoge ljude sam čula da kažu da nema veze kakva su im djeca i kako se ponašaju glavno da ih nemaju. TO JE KRETENSKI I NEODGOVORNO PREMA DRUŠTVU. DJECA NISU UKRAS SVIJETA - BILA KAKVA BILA - NEGO OGLEDALO RODITELJA I DRUŠTVA! Što sam sve čula kakvih ima tisuća primjera budućih monstruma da se puno psihijatra zgraža, trebalo bi otvoriti arhive odvjetništva i javno objaviti! Prostače, ne pozdravljaju, agresivni, sve moje primjedbe ovdje ne bi stale! Ne odnesu ni tanjur za sobom kamoli da volontiraju ili bilo što pomažu i rade. Sve u svemu, žalim većinu roditelja. Mogu se pohvaliti da nijednom ne zavidim. Uživam u samoći tj. društvu s mojim predobrim psom i knjigama, najboljim osvjedočenim prijateljima. žao mi je jedino da ne mogu povremeno jer su nas financijski uništili posjetiti okolne zemlje. Lijepi pozdrav