PRAVDA ZA MIKIJA! Anima Subotica vratite Ivani pse!
Moje misljenje |
/ #9 Misljenje moje2014-10-02 03:53Kako svi znamo svaka medalja ima dve strane, tako da citajuci samo jednu stranu ne moze se stvoriti prava slika stvari. Svako zasto ima svoje zato: osim sto voli zivotinje ima i drugo "zasto" Ivana zeli nazad pse, a isto tako i Anima ima svoje "zasto" je uzela pse. Nemojte osudjivati i napadati nikoga dok ne znate celu istinu, a to znaju samo te dve strane i niko drugi. Otkud znate da psi nisu na dobrom mestu? Sama Ivan je napisala da nema niti uslova niti sredstava da drzi tri psa, da snosi veterinarske troskove za njihovo lecenje i sl. A mislim da samo na donacije se ne moze niko osloniti, jer u pocetku ce ih biti dovoljno, ali priznali mi to ili ne vremeno ce se sve to smanjiti i na kraju mozda i u potpunosti prestati, a sta onda? sta ce onda biti sa psima? Niko ne moze zahtevati da mu se daju donacije sve dok su ti psi krivi. I ja hranim 9 maca lutalica i nisam do sada trazila ni gram niti paru donacije, a verujte ni to ne kosta malo. Jedino mi Anima izasla u susret za besplatnu sterilizaciju i kastraciju, da bi sprecila njihovo razmnozavanje i stvaranje kolonije. Toliko od mene, i jos jednom: nemojte nikoga pljuvati, napadati dok ne znate celu, ali bas celu istinu dogadjaja. A kako vidim potpise oni su u 99% slucajeva do sada iz drugih gradova, svega 1 ili dve iz Subotice. Pitam vas tamo iz daleka otkud znate pravu istinu? da mozete ovako bez argumenata pravih napadati drugu stranu! Iz daleka sve je lakse, cak i pametovanje i napadanje. |
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Ne koncertu Ace Lukasa u Tvrđavi – Sačuvajmo spomenik kulture
Слобода за Андреjа Гњота!
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PETICIJA PROTIV UKIDANJA ZAKONA O ZAŠTITI POTROŠAČA
2906 Kreirano: 2025-08-21
Podrska direktoru Milanu Krsticu
969 Kreirano: 2025-08-29
Tražimo izmeštanje teretne obilaznice van Pančeva
877 Kreirano: 2025-08-08
Апел директорки ОШ "Ђуро Стругар"
400 Kreirano: 2025-08-29
Обнова ОШ "Драга Станојковић" Село Раковица, Београд
339 Kreirano: 2025-08-29
Podrška nastavnicima OŠ Jovan Popović u Novom Sadu koji su ostali bez posla
239 Kreirano: 2025-08-30
Peticija za očuvanje stabilnosti i vaspitnih grupa PU "Boško Buha"
236 Kreirano: 2025-08-29
PETICIJA ZA SMENU DIREKTORA KULTURNOG CENTRA U KIKINDI!
235 Kreirano: 2025-08-28
ПРАВДА ЗА НИНУ — Петиција за покретање поступка против дежурне докторке и медицинског особља Дечијег одељења ОБ „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци
1933 Kreirano: 2025-06-29
ЗАШТИТИМО РИБНИЧКО ЈЕЗЕРО ! ЖИВОТ, А НЕ БЕТОН !
524 Kreirano: 2025-07-22
Nešin zakon - Za svako dete koje ne sme biti samo broj
1124 Kreirano: 2025-06-18
Петиција за реконструкцију дела Зетске улице и унапређење саобраћаја у њој
143 Kreirano: 2025-08-27
Peticija roditelja vrtića "Zeka" za ostanak Jasmine Milovanović i Mirjane Levaje
136 Kreirano: 2025-08-28
Сачувајмо Багдалу! Потпишите петицију против изградње хотела у парку.
120 Kreirano: 2025-08-26
Peticija protiv premeštanja vaspitačice Jasenke Krnjajski Jović iz vrtića Ciciban
109 Kreirano: 2025-08-28
PODRŠKA ZA N1 i NOVA S - Spasimo slobodne medije
181 Kreirano: 2025-08-23
Захтев за доношење одлуке о увођењу финансијске подршке деци основних школа, на територији Општине Прокупље.
81 Kreirano: 2025-08-29
PETICIJA PROTIV UBISTVA PASA-ZA HUMANO REŠENJE PROBLEMA NAPUŠTENIH ŽIVOTINJA
1236 Kreirano: 2025-02-11
Peticija za povratak vaspitačice Milanke Kuzmanović u vrtic Košuta
56 Kreirano: 2025-08-31
Tražimo da učenici II godine Ekonomske škole "Stana Milanović" u Šapcu, pohađaju prepodnevnu smenu
56 Kreirano: 2025-08-29