Peticija za izmenu Zakona o prinudnoj naplati

Gost

/ #34

2015-08-29 19:18

Koji crni izvršitelji a narod nema šta da jede, nema gde da zaradi, nema šta da proda pa otimaju kuće na silu,.Oteo im Bog zdravlja i sreće. Lopovi, koga zatvoriste i kome oduzeste imovinu od tajkuna, kako je prethodna vlast krala jel ste poništili te sporazume i ugovore koji su sačinjeni na štetu Srba pa da se Srbija opravi.Zar mislite da narod ne vidi da vam drugi diktira kako ćete da vladate Srbijom.Od Srbije i Srba načiniste prćiju. Sram vas bilo. Bog neka vam sudi i sudiće vam i vama i svim lopovima.Ničija do zore nije gorela pa neće ni vaša.Sve što radite je samo rasprodaja preostalih dobara Srbije po sporazumu "SOFA" kojim ste se obavezali da privatizujete sve što je ostalo.Hajde i vodu nam prodajte vazduh ste nam prodali prskaju nas kao da smo skakavci raznim otrovima. Kada ste izašli da kažete narodu šta to potpisujete i ko ste vi da u moje ime donosite odluke da nam trujete decu Chemtrailssom i GMO semenom. Zbog svega što sam doživela i što doživljavam u srbskom pravosuđu već dve decenije, jer pravosuđem vladaju kriminalci i veze,  do pravde ne dolazim a tužioci se upustaju u raspravu sa mnom i izigravaju veštake a ja sam ekonomista vidim proneveru tešku kao planina, a ne da li postoji krivično delo ili ne. Zbog svega što doživljavam da sam nezaposlena u mojih 60. godina i ne znam šta ću sutra.Zbog celokupnog lošeg sistema i političara koji gledaju interese spoljnih faktora iz Brisela a ne interese države Republike Srbije i naroda ( jer su stavljeni sporazumom "SOFA" koji su krunisali proširenjem istog 16. marta ove godine koji su potpisali ministri Dačić i Gašić a kriju od naroda k'o zmija noge i stavili nas u red robovlasnika). Zbog toga, što su sve živo rasprodali i lažu narod na veliko i dalje pride mu preko cenzurisanih javnih medija ispiru mozak i lažu i dalje da rade u interesu Srba i Srbije a uništiše nam zlatnu zemlju, naravno da sam na strani ojađenog naroda kome su i kožu počeli da skidaju sada sa izvršiteljima a ne pitaju se; Zašto je narod dužan i što ne plaća, pa nema gde da zaradi da bi platio dug.  Maska ispod koje se kriju kao za Berograd na vodi, a rade sa sumnjivim licem o kojem pišu svetski mediji da je prevarant, svakako ne podržavam više ništa što je na štetu siromašnog naroda.Neka i dalje spavaju na tom uvetu da im narod veruje.Silom i diktaturom održavaju vlas, zastrašivanjem. Narod Srbije je obespravljen i jadan narod postao, od loših političara koji su nepismeni i neadekvatni ljudi i koji rade u službi zapada nameću jednoumlje..Srbiju dovedoše na ivici propasti i prodadoše sve, prodaju nam maglu a veruju im samo zatucani ljudi koji nemaju druge mogućnosti da pročitaju istinu, osim što kao lutke izilaze na TV i tamo kao maskote zapada paradiraju i lažu narod te ovo smo uradili, te ono smo uradili.Pa zašto ne kažu da igraju kako im Brisel svira.Zašto ne kažu sporazumom "SOFA" koji je potpisao izdajica Drašković kako su nas zakopali skroz i drugim sporazumima.. Koga uhapsiše od ranijih političara koji su krali i oštetili državu. Nikoga?  A našli su narodu da deru kožu i ispijaju mu poslednju kap krvi izvršiteljima. Bruka stebruka, sram vas bilo. Kolike plate imate po koliko hiljada evra kao da su vaše guzice bačve pa vam treba više da jedete a narod je gladan.Sram vas bilo bre, gde će vam duša...