SPRECITI KRADJU RTS OD 1 JANUARA

Gost

/ #165

2015-10-08 19:52

ZAR DA PLAĆAM za duhovno đubre koje mi se preko antene uvlači u dom i truje mi decu i od njih stvara ološ poput ovih u skupštinu koji pretaču iz šupljeg u prazno , optužujući se ko je više krao. ZAR DA PLAĆAM za kulturu kojoj je ministar čovek koga nisu naučili šta je uredno ošišana i očešljana glava, već mu je frizura ko pašnjak preko koga su protrčale ovce i onda kokoške napravile gnezdo. ZAR DA PLAĆAM za izveštaje o pederizaciji Srbije i paradi SRAMA dok pravoslavni popovi ćute. ZAR DA PLAĆAM muziku koju i zvode bludnice i poremećeni koji su na nivou životinja , i kojima nije ništa sveto .Šta ćemo tek sa verskim ( hrićanskim ) grupacijama gde pripada i pravoslavlje gde imamo drugu Božiju zapovest koja zabranjue pravljenje i klanjanje idolima-----Znači neko mi na silu preko antene gura polubogove i idole u kuću i ja to moram da platim . A šta je sa slobodom savesti i prava na veroispovest--koje su zakonom osigurane ZAR TO NIJE KRŠENJE LJUDSKIH PRAVA KOJE SU USTAVOM ZAGARANTOVANE. Đubre ne gledam i đubre neću da platim. Finansirajte se od reklama --tržišno privređivanje--preživi ili nestani ( ionako ste nula).