SPRECITI KRADJU RTS OD 1 JANUARA

TAMARA

/ #166 Re:

2015-10-08 20:42

#165: -  

Sto bi se reklo zaglibio nas, nema dalje. Hajmo jednom biti slozni i istrajati.Do nove godine cemo srusiti sljam, olos i gamad.Ne,nisam nepristojna sto njih tako zovem jer onako kako oni nas tretiraju bas kao da smo gamad koju treba istrebiti jer nismo zakonom zasticeni. Mi kao ljudi za njih ne vredimo.Tretiraju nas kao jeftinu crnacku radnu snagu, hrane nas kao da smo u Etiopiji, a standard nam je ko u Rumuniji osamedestih godina (ko se seca) nazalost...Toga se secam ja, koja sad imam 45 godina,sto znaci da nista u zivotu nisam imala, koja sad nemam posao, koja imam i unucice kojima ni mali pokloncic ne mogu da kupim.Citavog zivota se odricem svog zivota jer od drugih nikako na red da stignem. DOSTA JE BILO BRATE VUCICU, ZNACI DOSTA! Ja ne mogu vise da podnesem ovu mentalnu gimnastiku u mojoj glavi od celokupnog naseg domaceg programa, sve su pokvarili, pa cak i Baby TV .....Zarezala bih na sav glas od pomisli ko mi kroji sudbinu, ne mogu da dopustim to.

Ne mogu!
Ne zelim!
Necu!!!
Ko zeli neka se pridruzi, osecam da vas je jos mnogo koji ste povredjeni kao i ja. kao osoba, i kao ljudko bice.
Kokar Tamara