Otvoreno pismo direktoru GAK-a u Višegradskoj,prof.Stefanoviću

Bade

/ #2

2015-10-26 13:31

Tuzno je sto veliki broj danas radi sa kupljenim diplomama i kupljenim radnim mestom, pa rezultat toga su upravo ovakve greske, koje su se nazalost dogodile dragoj Dijani i verovatno velikom broju zena, koje nemaju hrabrost javno pricati o tome pa se dosta toga zataska vrlo lako. 

Sto se tice Visegradske, Gak-a, reci hvale mogu uputiti samo Dr Radunovicu, njegovom odeljenju Humane reprosukcije, Dr Vukolicu i svim divnim sestrama koje su sa osmehom prilazile svakoj od nas, sa veoma lepim recima i divnim tonom. Dok svako drugo odeljenje, posebno iskustvo imam sa "VRT-om" , ne mogu reci nista lepo...da im posao zavisi od ljubaznosti i osmeha, bili bi bolji i pristojniji, trudili bi se vise i verovatno se ovakve greske nebi desavale. Smatram da osmeh i lepa rec ne kostaju nista, a pacijentkinjama mnogo znace, posebno u tom stanju kad su razdrazljive i kad treba da na svet donesu novo bice. Stalno se u medijima govori o natalitetu u Srbiji, kako povecati natalitet kad zene posle prvog porodjaja, ne mogu da se odluce na drugu trudnocu kad znaju kakvo ih osoblje prvenstveno cekaju u nasem zdravstvu. 

Ja sam iz Loznice i u nasoj bolnici ja sam naisla na ljubaznost veliku, hvala svima koji su me docekali i ispratili uvek samo sa osmehom i lepim recima. Takodje dugujem istu zahvalnost i Humanoj reprodukciji gde sam odrzavala trudnocu.