Peticija za ukidanje odluke o promeni smena u osnovnim školama

Quoted post

Mama

#36 Zakon

2013-10-16 19:37

Ja se pitam kako je moguće da je grupi nezadovoljnih,neobrazovanih,iskompleksiranih ljudi(većina njih),koji ne znaju kako drugačije da se istaknu, dozvoljeno da dignu toliku dramu oko promene smena?!Zašto svako ne radi svoj posao? Otišli su predaleko.Ovde se više ne radi o promeni smena,već o nekoj njihovoj ličnoj borbi,Bog te pita više za šta? Samo su oni roditelji i oni znaju sve-oni su i profesori,učitelji,pedagozi,sociolozi,lekari,psiholozi(jednom rečju opšta praksa)!Dali su sebi za pravo da svašta pričaju o učiteljima i to veoma ružnim rečnikom, a ne mogu da ne spomenem i članak koji je izašao u lokalnim novinama pod nazivom "Poludele učiteljice" koje trebe da idu na lečenje jer su j...... nenormalne uz gomilu laži i osuda! Odvratno!!!Sramota!!!Ja ne mogu da podržavam takve ljude i neću dozvoliti da moje dete ne poštuje svoju učiteljicu,a sutra nastavnike i profesore,jer smatram da je to veoma,težek i zahtevan posao.

Odgovori

Gost

#37 Re: Zakon

2013-10-16 19:46:36

#36: Mama - Zakon

Postovana gospodjo, to sto Vi smatrate da je vecina roditelja (i to neobrazovanih!) sve ovo pokrenula da bi se istakla govori vise o Vama nego o tim ljudima. Ne znam za pomenute clanke i osudjujem svako vredjanje po pitanju bilo cega ali upravo to isto i Vi radite. Postovanje misljenja i razlicitosti bi trebalo da bude odlika svih nas! Niti mislim da je sve ovo pokrenuto radi "isticanja" niti da svi treba da se sloze oko same ideje. Ne znam kako Vi radite ali znam da i odraslima ne odgovara da nedeljno menjaju smene. Sta onda reci za decu?! Mozda da razmislite malo o tome?