Ne rusite nam zgrade
Quoted post
Srbin |
#512015-03-27 12:48Da nisam Srbin,da sam na primer nacionalna manjina do sada bi se javile sve zive organizacije.E pa iz inata ostacu i dalje Srbin.To nemoze niko da mi oduzme.Vucicu Srbine pomagaj. |
Odgovori
Vera |
#54 Re:2015-03-27 14:58:38#51: Srbin - Vidite ja jesam nacionalna manjina, Cehinja sam i ceski drzavljanin, u Srbiji zivim30 godina, rodila sam ovde dvoje dece a imam i unuke, svi su oni Srbi . Ja se nisam obracala nevladinim organizacijama, nego se obracam ovoj vlasti. Ja znam da ova vlast nije kriva za ovu situaciju. Tada je na vlasti u opstini bila DS, ali ta ista bivsa vlast mi sada ne moze ni pomoci ni odmoci a za svoja nedela svakako treba da odgovaraju. Meni problem sada mora resiti sadasnja vlast , oni imaju u rukama moju sudbinu, mogu da mi bukvalno spase zivot a mogu i da mi ga potpuno uniste. Predsednik opstine nam je obecao pomoc i hvala mu na tome do neba ako tako bude, ali ja se plasim da on u ovoj situaciji nije previse mocan i da bi se u ovo trebale ukljuciti najvise strukture gradske vlasti, koje znaju za nas problem, ali za sada se nisu ukljucivali, bar ne javno. Ja ne znam da li je javnosti poznato da na placu koji zauzimaju ove dve zgrade cak i nije predvidjena gradnja doma zdravlja nego da to treba da bude parking tog istog doma zdravlja, koji ce se graditi iza nasih zgrada gde ima mesta i za ambulantu i za parking, ovde neko hoce da kolje vola za kilo mesa. Ne mogu prihvatiti da cu izgubiti jedini krov nad glavom koji imam zbog parkinga. Jos napominjem da smo ja i muz bili do svoje 52 godine zivota podstanari i da smo jedva skupili da kupimo ovih 38 kvadrata. |
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Podrška bivših učenika Pete beogradske gimnazije nastavnicima i učenicima
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Слобода за Андреjа Гњота!
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA
5296 Kreirano: 2025-05-06
Peticija za oslobađanje političkih zatvorenika!
2777 Kreirano: 2025-04-24
Roditelji Starog grada protiv kampa ispred Skupštine
3544 Kreirano: 2025-05-05
PETICIJA ZA OBUSTAVU DISCIPLINSKOG POSTUPKA PROTIV PROFESORA SINIŠE AVRAMOVA
1374 Kreirano: 2025-05-10
PETICIJA ZA OBUSTAVLjANjE SEČE STABALA I NEZAKONITOG ODUZIMANJA 1,6ha ZVEZDARSKE ŠUME
2761 Kreirano: 2025-04-18
Peticija za smenu Mladena Bogdana gradonačelnika Kikinde
1291 Kreirano: 2025-05-05
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
5506 Kreirano: 2025-04-17
Zabrinutost i neslaganje sa imenovanjem novog vd direktora OŠ Mihailo Petrović Alas"
368 Kreirano: 2025-05-09
U podršku uvođenju Religije-Hristijanizam-Pravoslavlje kao redovnog predmeta u bugarskim školama.
11846 Kreirano: 2025-02-13
Peticija za organizovanje autobuske linije između naselja opštine Kanjiža i Subotice
970 Kreirano: 2025-04-25
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA - *samo za AKTIVNE studente FSFV-a UNS*
296 Kreirano: 2025-05-06
PETICIJA ZA ISPITIVANJE REPREZENTATIVNOSTI PROSVETNIH SINDIKATA U SRBIJI
3194 Kreirano: 2025-04-28
PODRŽI BUDUĆNOST OBRAZOVANJA: ZAHTEVAMO KONKRETNE MERE!
2852 Kreirano: 2025-02-07
POKRETANJE UPRAVNOG POSTUPKA ZAŠTITE PRIRODNOG PODRUČJA OD LOKALNOG ZNAČAJA – „PARKIĆ KOD ŠKOLE“
2040 Kreirano: 2025-04-30
NE DAMO ROGOZNU!
2435 Kreirano: 2025-04-27
ADVOKATI protiv POVEĆANJA TAKSI
79 Kreirano: 2025-05-14
Имате право на свог Патријарха!Искористите je?!
75 Kreirano: 2025-05-12
ПЕТИЦИЈА ЗА ХИТНУ САНАЦИЈУ ШТЕТЕ У ОШ “23. ОКТОБАР” У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
631 Kreirano: 2025-04-07
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
6091 Kreirano: 2025-03-04
Ukinuti odluku o poreskim zonama u opštini Novi Bečej, jer je neosnovana i vratiti stare zone
64 Kreirano: 2025-05-13