Otvoreno pismo direktoru GAK-a u Višegradskoj,prof.Stefanoviću

Quoted post

Gost

2015-10-26 16:41

Zao mi je sto se desila ovako velika tragedija i sto se beba nije izborila. Ja imam  pozitivno iskustvo sa neonatologijom u GAK Visegradska i to u dva navrata 2010.godine i sada 2015.god, kao i sa pomenutom dr. Jovandaric. Zao mi je sto cujem da postoje i drugacija iskustva. Ipak, ne mogu a da ne pohvalim odeljenje Humane reprodukcije i odnos prema pacijentkinjama, ali i strucnost i profesionalnost svakog lekara i sestre na tom odeljenju. Zahvaljujuci svima njima, posebno prof. Kontic, dr. Vukolicu i glavnoj sestri Radmili ja sam bezbedno okoncala jednu komplikovanu trudnocu. Ista ekipa, pojacana prof. Radunovicem i dr. Sulovicem mi je 2009/2010.god pomogla sa prvom jos kompleksnijom trudnocom. Kad bi svi radili kao na Humanoj reprodukciji, srpsko zdravstvo bi licilo na nemacko. Oni su primer da nije sve u novcu jer rade za istu platu i u istoj ustanovi.

Odgovori

Maja Dragacevo

#23 Re:

2017-09-08 22:46:28

#3: -  

Bravo, ja sam vodila trudnocu na humanoj reprodukciji ove godine i sve reci hvale za sve i za Dr, Radunovica i za dr Vukolica i za Dr Kontic a posebno za Dr Jelenu Dukanac Stamenkovic koja mi je vodial trudnocu... visko rizicna trudnoca koja se okoncala u najbolejm mogucem redu.. i ja i beba smo prosle fantasticno, u 39 nedelji sam se porodial carskim rezom, rodila zdravog pravog decaka od 3350 sa ocenom 9/10. Sve reci hvale...