Otvoreno pismo direktoru GAK-a u Višegradskoj,prof.Stefanoviću

Quoted post

lazi i prevare

2016-01-15 21:02

dr. Jovandaric je najbolji neonatolog . Toliko je savesna, pozrtvovana, nekorumpirana, obrazovana. Ocigledno ne treba da radi u Srbiji, jer Vama trebaju neznalice, dok po ljudima koji znaju pljujete i izmisljate. Da li je moguce da  neko  pomisli ruzno o savesnoj DOKTORKI. Sram bilo sve koji je pljuju. Moje dete je prezivelo zahvaljujuci njoj

Stidim se sto citam ovakve nebuloze. Zasto vam je dete umrlo, pa BOG je tako hteo gdo Muranovic, ako ste uopste zena, pre SOTONA

Odgovori

majka 4- oro dece

#16 Re:

2016-01-17 20:18:43

Dijana

#21 Re:

2016-10-26 15:41:26

#15: lazi i prevare -  

Ta pozrtvovana,nekorumpirana osoba,ne mogu da je nazovem doktorom,mi je dosla ujutru u osam.Moje dete je umrlo u pet ujutru.Mog muza nije pozvala da ga obavesti o smrti deteta.Dosla je i rekla mi,citiram jer to nikad necu zaboraviti:"Ko je Dijana Muranovic?Ja za bebu nemam nista lepo da vam kazem!Pitala sam kako nemate nista lepo da mi kazete?Odgovorila je:Beba je umrla jutros u 15 do pet!Izdeklamovala je nacelnici intezivne nege sta je imala okrenula se i otisla!Drago mi je sto ste majka cetvoro dece.I hvala dragom Bogu sto ih imate neka su vam ziva i zdrava.Ja nemam koga da lazem niti zasto.Neka sam ja sotona,neka sam sta god hocete.Moje dete nece vratiti niko.Meni je to bilo prvo dete.Proslo je godinu dana i malo vise od smrti moga deteta.Ja nisam neznalica.Vi i svi drugi mozete da pisete sta god hocete,ne zanima me.Ja znam sta sam prosla  i sta jos uvek prolazim.Koje nocne more,pakao i sve drugo sto ne zelim ni najgorem neprijatelju.Eto tako.

Pozdrav od gdje Muranovic,odnosno SOTONE