Otvoreno pismo direktoru GAK-a u Višegradskoj,prof.Stefanoviću

Quoted post

Ceca

#20 Ceca

2016-09-14 08:27

Pre 20 god.imala sam intervenciju u GAK Visegr. Istu je poceo da radi dr.A.Stefanovic, u naravno alkoholisanom stanju. Kaspain mi je umalo oduzeo zivot. Imala sam 29 god. Kad je shvatio prosto je pobegao, u lokvi krvi lezala sam na stolu i cekala da sidje dr.Zvezdana Kangrga koja je zaista pravi lekar i dovrsi ono sto je nestrucni Stefanovic zapoceo. Nije novost ni tajna o njegovom polnom zlostavljanju pacijentkinja, bogacenju, korupciji i ko zna koliko jos gadosti cini taj covek. Ni manje ni vise danas je direktor Gak. Dakle uslov za visoku funkciju je biti sto veci talog. SRAM BILO ONOG U VLASTI KO OVO DOPUSTA I POSTAVLJA OVAKVOG OLOSA, KASAPINA,SMECE. STEFANOVICU JE MESTO U ZATVORU. ALI OVO JE ZEMLJA SRBIJA.  Bezite od GAK VISEGR.sto brze i sto dalje.

Odgovori

Lidija

#25 Re: Ceca

2018-02-04 23:29:29

#20: Ceca - Ceca 

Sokirana sam Vasim recima. Prof Stefanovic mi je spasao zivot. Nekoliko puta me je operisao. Zahvaljuci njemu postojim. Bukvalno. I nisam jedina.Zahvalna sam mu do groba. 18 godina sam njegov pacijent i nikada nista slicno sto ste napisali nisam primetila niti je to tacno. Toliko sam cesto mesecima lezala u Visegradskoj da je nemoguce da ih sve ne poznajem. On je najbolje sto nase zdravstvo ima. Strucan i pozrtvovan. Ne znam ko iz koje zavisti plasira neistine o toj ljudini.