Otvoreno pismo direktoru GAK-a u Višegradskoj,prof.Stefanoviću

Quoted post

Dijana

#22 Re: SRAM VAS BILO LAZOVI MURANOVICI

2016-10-26 16:01

#17: - SRAM VAS BILO LAZOVI MURANOVICI 

Zasto onda citate nebuloze na internetu?Zasto bi vam dr.Jovandaric pregledala dete,osim ako nije i vase bilo "bolesno" kao i moje?Dr.Jovandaric radi ovde 

Odeljenje za bolesnu novorođenčad

• Načelnik odeljenja: Prim. dr Mirjana Jovandarić

Moje dete je ona vodila jer nije bilo drugih lekara,a ona je bila dezurna.Odn svi drugi lekari su bili na seminaru na Srebrnom jezeru.Nemam na zalost drugu zemlju,ako vas bas toliko zanima moja veroispovest ona je pravoslavna.Hvala sto od svega brinete vise za moju veroispovest nego za bilo sta drugo.Kako uopste normlna osoba,ako se takvom smatrate moze da izgovori ovo sto ste vi izgovorili ja ne znam.Ocigledno da nemate dece kada mozete tako nesto da izgovorite.

Po cemu ja to svetom i svetlom pljujem?Po dr.Jovandaric?Kako vi mozete da znate kroz sta sam ja prosla?Kako mozete da znate kako se nas "najbolji neonatolog" ponasao prema meni?Da niste bili mozda sa mnom na intenzivnoj nezi?I ko ste vi da govorite ko vredi i ko ne vredi?Da me ne poznajete mozda,pa ste dali sebi pravo da mi sudite i da me vredjate?

Imam jos dve zene koje su bile sa mnom na intenzivnoj,koje mogu i danas da posvedoce kako se ponasala vasa najbolja doktorka!Taako da te price najbolji neonatolog itd me ne zanimaju.Cak ni njene kolege nemaju nista lepo da kazu za doticnu doktorku.

Odgovori

LELA

#29 Re: Re: SRAM VAS BILO LAZOVI MURANOVICI

2020-06-23 23:15:49

#22: Dijana - Re: SRAM VAS BILO LAZOVI MURANOVICI 

Citam i ne mogu da verujem da i dalje postoje ljudi kao gdja Muranovic koja po svemu pljuje. Kada Vam doktori ne valjaju u VIsegradskoj vi se sami lecite.. Zasto ste zdravu trudnocu vodili u Visegradskoj a ne u Domu Zdravlja ili kod neke babe vracare. Zdrava deca ne umiru. Umiru deca dijabeticnih majki. Nekada te zene nisu ni smele da ostanu trudne. Deca dijabeticnih majki su u velikom riziku da budu vece telesne tezine da imaju srcane mane, a ti vasi dobri doktori iz doma zdravlja su vam ttrebali reci istinu - da na porodjaju mozete umreti i VI i DETE. Za dijabeticarku trudnoca je rizik. Ne lecite svoje frustracije ovde, postoji roze zgrada do Visegradske, samo svratite, bilo koji psihijatar ce vas trajno hospitalizovati