Neću da plaćam RTSu da bi bolje naplatio reklamni prostor.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Харачлије, МРШ!
Pravovremeno delovanje.
OBEĆANJA NISU DA SE OBEĆAVAJU ! ONA SE DAJU DA BI IH ISPUNILI !
CECA
KOMENTARA NETREBA BITI ..JASNO JE NATO JE BOMBARDOVAO SRPSKI NAROD I BACALI SU BOMBE S OSIROMASENIM URANIJUMOM ..GDE I DANAS UMIRU DECA I ODRASLI ...NATO MORA PLATITI ODSTETU SRPSKOM NARODU BOMARDOVANOM NARODU ....///ZA MATERIJALNU ..ZA PSIHICKU ,,ZA IZGUBLJENIH ZIVOTA ,,,ZA TROVANJE LJUDI ..ODNOSNO RADIJACIJE STANOVNOSTVA,NATO JE VELIKO ZLO ZA COVECANSTVO СТОП НАТО! Геноцид над Србијом и Републиком Српском!!!
NEcu da placam RTS pretplatu !!!
Ja ne gledam malte ne uopste televiziju a kamoli RTS ! Ako nekada i pogledam TV onda je to TV 1. ili PINK te stoga smatram neustavnom odlukom da mi se namece sta da gledam i da placam uslugu koju ne koristim! Neka se ugledaju na TV1.,Pink i ostale televizije koje se finansiraju od reklama !!!
Dusan Filipovic
necu da placam i RTS i kablpvsku , LOPOVI dogovorite se oko reketa !!!!
MARS iz mojeg novcanika ..
ali licno,mnogo veci razlog je sto nije izvrsena lustracija,,,i mnogi akteri ratnohuskacke politike devedesetih i dan danas su na platnom spisku RTS-a,,u prenesenom znacenju;finansiram svoje zlocinitelje,,,posto sam licno zrtva RTS-a i snose odgovornost u jednom delu za moju bolest,unisten pereiod zivota koji je trebao biti najlepsi,,,,unistena porodica,,,,a RTS se nimalo nije promenio,,,samo se prilagodio,,,,
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
акција
TV Vojvodina1
Iz Bgd-a sam i RTS mi se gadi. Cak sam i izbrisao oba kanala sa liste. Gledam cesto Vojvodinu1 i bas se opustim uz njih. Pregrst kulturnih i naucnih emisija, emisija za decu. Info program odlican. Jako malo reklama, i reklame su uglavnom za neka kulturna, sportska desavanja.
Bravo, bravo za njih !
| This discussion has been closed. |