Peticija protiv smanjenja plata u javnom sektoru i penzija
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
BaRAba
Ja jedini u kuci radim (u prosveti - javni sektor). Tu je i moja majka penzioner. A tu su i supruga i dva odrasla sina, koji ne rade.
Smanjenjem plata u javnom sektoru i penzija, kao i sa ovim novim us**nim zakonom o radu (gde mi se smanjuje plata jer mi se isplacuje minuli rad samo u zadnjoj firmi) - kada se saberu ova 3 smanjenja - u mojoj kuci se oduzima preko 100 evra mesecno.
Moze i to, ali zaposlite mi suprugu, a ako ne nju onda 2 sina koji su zavrsili visoke skole i vec vise od 3 godine ne mogu da najdu posao. Mozda bi i nasli, ali ...
Prvo nemam po 3000 evra za svakog da zaposlim, a drugo - bio sam radikal, pa odmah od osnivanja naprednjak - svi drugi koji su bili na vlasti su zaposljavali svoje (SPS, DS, URS i td), a sad kad smo mi dosli na vlast - e sad je departizacija i nema partijskog zaposljavanja. Svi ti "drugi" su golubi preletaci i odjednom su presli u SNS i zadrzali su svoja radna mesta. A ja ...???
PA OGORCEN SAM I NAPUSTICU SNS - NISTA NISAM DOBIO OD TE PARTIJE, JOS MI ODUZIMAJU I ONO MALO PRIMANJA. S R A M O T A !!!!!!!!
Re: BaRAba
Lažu te prijatelju, departizacija je odgovor za one koje neće da zaposle.
Re: BaRAba
Sram te bilo, radis u prosveti, a tako razmisljas. Reklo bi se ucen covek. Jesi li se zapitao ko zaradjuje za tu tvoju platu i jel taj neko moze jos da izdrzi? Pa da mu natovaris zenu i sinove? Ima vas milion u SNSu. Jel neko pomislio ima li mesta za sve vas na drzavnim jaslama? Ili ste vodjeni idejom, samo da moje dupe smestim.
Re:
buducnosti nema.
a penzije su nekim porodicama-jedini izvo prihoda.kao u mojo,sto je slucaj,ja sam akeadmski gradjanin-doktor medicinskih nauka,ali posla nema..zivim od penzije.
hvala Srbijo,
To što ste se zadužili preko mere bez ikakve LIČNE odgovornosti na NAŠ račun - ne priznajemo ! Za to VAS nismo , pardon NIKO nije birao !
Izvolite SAMI vraćati dugove koje ste uzeli i spiskali po ličnom ćefu ! KAKO - ISTO KAKO STE UZELI ! PRODAJTE VAŠU LIČNU IMOVINU I POVUCITE PARE IZ svih BANAKA SA VAŠIH RAČUNA I ODUZMITE POKRADENU IMOVINU OD TAJKUNA - I ETO VAM PARA K'O BLATA !
| This discussion has been closed. |