Peticija protiv smanjenja plata u javnom sektoru i penzija
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Peticija protiv smanjenja plata u javnom sektoru i penzija
Ana |
#51 Re: Re: peticija za smanjenje plata u javnom sektoru i penzija2014-10-26 19:38#45: mila - Re: peticija za smanjenje plata u javnom sektoru i penzija Ovde se ne vredi zaliti, osilili su se, odlucili da nas opljackaju, moramo se zaliti tamo gde oni nemaju moc. |
Ocajan |
#52 Re:2014-10-26 19:43Seselj je dosao po svoje, njegovi bivsi radikali su mu osvetlali obraz. Nazalos imaju dovoljno onih koje mogu da lazu. |
Gost |
#532014-10-27 08:53Izjava da ce zastititi 60% penzionera nije tačna jer će ovim protivustavnim merama samo napraviti još dodatnih 30% siromaha. Novac neće biti pravilno upotrebljen jer da postoji takva namera prvo bi izmenili zakon o finansiranju stranaka i preduzeli niz dostupnih mera za konsolidaciju zemlje, ovako će novac otići strankama i "vrećama bez dna" |
Gost |
#542014-10-28 10:05Smanjenje stečenog prava-penzija je sramno.Da li je neko komentarisao da je plaćanje doprinosa na plate veliko za sve godine mog rada? Opet se pokazalo da je glupo poštovati zakon i redovno uplaćivati državi sve obaveze |
Gost |
#572014-12-05 21:12ne zelim da mi uzimaju moje Bogati imaju dovoljno da pokriju svr dugove i da nastave svoju delatnost.Jos bi trebalo da nam vrate sta su skinuli sa nasih ledja /to pristajem i u ratama da mi vracaju/ |
Gost |
#592014-12-15 14:21DRAGI MOJI STEDI SE KAD SE IMA, OD BEDE NIKO NISTA NIJE USPEO DA USTEDI,-MI STEDESMO ZA STAMBENI FOND, ZA PROSVETU, ZDRAVSTVO,PENZIONI FOND I STA BI, OSTASMO GLADNI,GOLI, BOSI,-NEKO DRUGI PROCERDA, RASTURI, PROPI I ODNESE NA SEJSELE...A NAROD CUTI I GLEDA....DOKLE....SADA PO NOVOM I TAJ MINULI RAD IZBRISASE PLATU BEZ PARDONA SMANJISE, ZAHVATAJU KAKO SE KOME SVIDI A SVE POD PLASTOM DA NAM BUDE BOLJE...E LIPSI MAGARCE...TO BOLJE SKORO DOCI NECE ILI BAR NAMA NECE...VOSTANI SRBIJO DAVNO SI ZASPALA DOSLO JE VREME SAD SE PROBUDI, ZARAD ONE NEJAKE DECICE KOJU TREBA NAHRANITI, ISKOLOVATI I IZVESTI NA PUT... GRADJANI SRBIJE NE TREBA DA BRINU KAKO KAZE NAS PREMIJER,AKO NEMAMO HLEBA IMA MOSTA NOVOG I STAROG, PA SKOCICE VALJDA NEKO, NE TREBA DA BRINEMO STO NEMA GASA TU JE BRATSKA LJUBAV MISLIM RUSA-UDELICE NAM NESTO, AKO NISTA DRUGO ONO BAR PESMU I IGRU....NARODU DAJTE SAMO PESME I I IGARA I SVE JE U REDU, A PLATE MA TO NAM UOPSTE NE TREBA IMAMO BESPLATNU VODU I ZAGADJEN VAZDUH I PREZIVVECEMO NEKAKO...CVRST SMO MI NARROD VOCKA CUDNOVATA...STO JE VISE STEZES ONA VISE RODA DAJE...ZAR NE....A MISLE I O NASOJ KILAZI,-ZARAD ZDRavlja..eto ja toliko |
|
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Ne koncertu Ace Lukasa u Tvrđavi – Sačuvajmo spomenik kulture
Слобода за Андреjа Гњота!
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
3523 Kreirano: 2025-06-24
Sačuvajmo “Pionirski grad” - naš vrtić u šumi!
1829 Kreirano: 2025-06-12
ПРАВДА ЗА НИНУ — Петиција за покретање поступка против дежурне докторке и медицинског особља Дечијег одељења ОБ „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци
865 Kreirano: 2025-06-29
Петиција за смену Загорке Доловац
265 Kreirano: 2025-06-26
Nešin zakon - Za svako dete koje ne sme biti samo broj
740 Kreirano: 2025-06-18
PETICIJA ZA RASKIDANJE UGOVORA GRADA NOVI PAZAR I TABLOIDA INFORMERA
179 Kreirano: 2025-06-04
Stop nasilju profesora Lazara Stijaka nad studentima Medicinskog fakulteta!
8556 Kreirano: 2025-06-12
ЖАЛБА НА НЕСАВЕСНО И НЕМАРНО РУКОВАЊЕ ОТПАДОМ КОМПАНИЈЕ "ВИНЕКС ЕТИЛ" У ЛУКИЋЕВУ
65 Kreirano: 2025-06-25
Петиција за разрешење Небојше Човића са функције председника Кошаркашког савеза Србије
60 Kreirano: 2025-06-24
ZAUSTAVI ŠIRENJE BEOGRADA NA VODI
5440 Kreirano: 2025-05-25
Zahtevamo zakonsko priznanje pasa za emocionalnu podršku (ESA) u Srbiji
51 Kreirano: 2025-06-22
BIG Problem Karaburma - STOP izgradnji ZIDA u Uralskoj ulici
1431 Kreirano: 2025-05-29
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
3397 Kreirano: 2024-12-05
СПАСИМО САМОДРЕЖУ У КОЈОЈ СЕ ПРИЧЕСТИЛА ЛАЗАРЕВА ВОЈСКА
613 Kreirano: 2014-03-03
Smanjiti cenu karte na gradskom bazenu u Velikoj Plani
239 Kreirano: 2025-06-19
ZAHTEVAMO SMENU ZAGORKE DOLOVAC, NENADA STEFANOVIĆA I BRANKICE MARIĆ
2626 Kreirano: 2023-03-03
Ne koncertu Ace Lukasa u Tvrđavi – Sačuvajmo spomenik kulture
1538 Kreirano: 2025-06-08
🛑 STOP reviziji istorije: Zahtijevamo protest 13. jula i hitno usvajanje zakona o zabrani fašističkih organizacija i simbola!
1496 Kreirano: 2025-06-16
Pozivamo vas da potpišete peticiju za postavljanje filtera za vodu u osnovnim školama u Čoki zbog prevelike koncetracije arsena
123 Kreirano: 2025-06-22
PETICIJA DA ENA MOSK. NAPRAVI KUCNU ZURKU OPET
17 Kreirano: 2025-06-25