Peticija protiv smanjenja plata u javnom sektoru i penzija
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
EEEJ
Bolje brisi ovu peticiju, ovo je bruka i sramota!!
Da od penzionera otimate ono nesto jos malo sto im je ostalo? Sramota i sramota!
Da li se mozda zapitate koliku oni platu imaju? Kolika su im primanja? 20 000din? 10 000 za sve troskove struje da plate i sta ima ostaje? 10 000 za ceo mesec! Sta im ostaje? SRAMOTA! Hajde da razumem zasto oduzimaju od radnih lica, imaju vise i to, ali od penzionera? Pljackasi!
Brisite ovu peticiju, prijavljujem je odmah!
Re: BaRAba
Nek' napuste ovu sramnu drzavu, najbolji je Bec po pitanju posla(ako cemo realno nigde nije dobro) a vladu nek' bude sramota! Sta da jedu penzioneri? Kikiriki? A sva gospoda u vladi da imaju bogate dzipove i da hrane cerke, unuke, praunuke! Nisu culi za javni prevoz kao sto je autobus! Sramota!
Subjekt
Lekar sam, plaćam dva kredita za školarinu. Bilo gde u svetu plata bi mi bila 6 puta veća. Lepo ćemo otići svi u svet a Srbe neka leče vračare i onako samo drvlje i kamenje po lekarima. Bruka i sramota. Izmišljena radna mesta, u svakoj kancelariji sede po pet službenica koje ne rade ništa osim što tračare, a nama lekarima koji studiramo 6god, pa specijaliziramo 4,pa doktoriramo 6god da režu plate.
Re: peticija za smanjenje plata u javnom sektoru i penzija
#2: - sramota mi smo to zaradili idemo za strazbur mene su ostetili za 7 god pio nema para da mi vrati mucke se i tamo rade sifru koju su mi promenili zakonski nisu smeli da mi menjaju radila sam kao invalid manje sam primala 5hiljada gde su sada lopovi iz pija koga da tuzim a vec godinu dana kako sam penzioner gospodo vrana vrani oci ne vadi ja sam da se svi organizujemo i da trazimo svoja prava u strazburu.
Re: Re: BaRAba
Ja vise nisam u SNS-u - to je nasramnija partija koja je izmisljena do sad. Oni su grobari ove Srbije i sahranice je mnooooogo brzo.
A koga da zaposljavam, komsije, rodbinu ili prolaznike ???
Pa normalno da moram da zaposlim zenu i narocito sinove, za koji moj su pozavrsavali te silne skole, koje sam ja od te prosvetarske plate finansirao. I sta sad, da sede i cekau od mene neku crkavicu. A kad ce da se zene i stvaraju porodice. Naravno - ja nisam pomenuo drzavne jasle za zenu i sinove - tamo gde ima posla tu da se i zaposle. A ja sam zavrsio za prosvetu - tu i radim i sta tebe boli ... gde to ja radim. A ko ce decu da ti uci? Obucari ili metalci ??? A mozda si ti jedan od bolesnika iz one LGBT populacije, pa i nemas decu i sta te briga za prosvetu ... Hm !
A kad su se zaposljavali razni dinkaci, tadicevci i ne znam koji vec zutaci i sljam, onda nije bilo - sram te bilo - nego sad kada je SNS dosao na vlast (ne branim ih). I sto je jos gore - ogromna vecina njih je preslo u SNS i zadrzalo ta radna mesta, a za moju porodicu nema mesta ni u privredi, a znate zbog cega - zato sto su zutaci od 05. oktobra uspeli sve da prodaju i uniste, tako mi privredu i nemamo ...
Re:
Znamo da od sluzbenika penzionera ne mozete da uzimate reket i likujete nad slabijima, haraclije! Od tajkuna i lopova necete da uzmete, jer oni mogu da vas placaju.
SRAMOTA! SRAMOTA! SRAMOTA!
| This discussion has been closed. |