POCIVAJ U MIRU TIJANA SMRTNA KAZNA ZA UBICU
Re: Volimo_te_TIJANA!
ahh! Da mu zivot mine u pakao.. Monstrum.. Kako je to ucinio..
TIJANA VOLIMO TE!
PETICIJA ZA TIJANINOG UBICU I NJEMU SLICNIH MONSTRUMA
UBICU SISTEMACKI MUCITI I NA KRAJU UBITI
Re: PETICIJA ZA TIJANINOG UBICU I NJEMU SLICNIH MONSTRUMA
Maria
Zar srce tog monstruma je kamen.. Pa ako je bio pravi covjek ne bi nju mucio,ubio i zakopao ..
Re:
..Tako je! Jesnoglasno se treba boriti za SMRTNU KAZNU! Za takvog ubica ko nije imao ni malo zal potrebna je samo smrtna kazna ...
Smrtna kazna za monstruma koji je ubio nedužnu Tijanu Jurić. Ne mogu ni da zamislim kako je njenim roditeljima,prijateljima,rodbini,.. Iako nisam imala dodirnih tačaka sa njom,neopisivo mi je žao. Ne mogu ni da zamislim šta je ta devojčica doživela to veče, i na koji način je ubijena. Ko zna šta se tu izdešavalo i šta joj je taj monstrum uradio. Najgore je to što sam ja iz Čonoplje,i što živim na 5 minuta biciklom od te deponije,i što sam pre 3 dana prošla tim putem ni ne sluteći da tu leži telo devojčice koju traži cela Srbija,pa i šire. Samo bh želela da taj monstrum doživi 10 puta gore mučenje nego što je ona doživela. I mislim da ne zaslužuje da živi,prema tome, smrtna kazna za Dragana Đurića. Želim da izjavim javno saučešće čitavoj Srbiji na ovom gubitku. Počivaj u miru Tijana.

Kako je sporedjivao RADNO MESTO sa ZATVOR..
Dan prije ubistva on je spodelio ovu sliku..
Kakav zatvor!Za njega samo SMRTA KAZNA!
SMRT ZA SITE VAKVI MONSTRUMIII!
Građani Srbije traže od MUP-a Srbije i Vlade Srbije da reaguju pa jel vidite da i nebo plače,ništa gore od ovoga nemože da se desi .Molimo vas uvedite smrtnu kaznu !!!!!!!
Tijani više neće svanuti. Plitak grob u djubrištu. Ubio je. Mesar iz Surčina? Najteža kazna, ministre?! Koliko godina za svaku njenu? Koja je najteža kazna za njeno oduzeto pravo da se smeje, da se zaljubi, da uči, da bude bezobrazna, da ima momka, da rodi decu, da kupi sanke, da bude nezaposlena, da postane slavna, da ostari? Gde čuvate najteže kazne?Tamo gde će on biti u suvom, toplom, sit, lečen, s pravom na posetu,s pravom na odbranu, s pravom da ga neki maroder pomiluje, s mogućnošću da pobegne? S pravom da mu ne objavite ime i prezime kao drugim osumnjičenima za razne idotluke do sada?
S pravom da danas legne i sutra ustane? Da obuče odelo? Da objasni zašto, kako, gde? Da diše? Da govori? Da sanja? Najteža kazna?Ima li je u vašim evropskim integracijama, gospodo? Pustite ga na slobodu, gospodine ministre. Neka prošeta Srbijom. Slobodno. Neće trebati 13 dana. Ni 13 minuta.
| This discussion has been closed. |