Smrtna kazna za Tijaninog ubicu !
Pogubljenje mora biti javno sa televizijskim prenosom. Tako da svaki potencionalni Đurić Dragan vidi šta ga čeka!!!
Re: hhh
#19: Gost -Jedino smrtnom kaznom bi se moglo njemu dokazati sta je uradio! Kada bi se izvrsila smrtna kazna njemu ljudi bi se sledeci put razmislili da li bi uradili nesto slicno(ne daj Boze)...
Smrtna kazna sjecite mu komad po komad
ja bih njega na kolac nabio dok ne bi ispustio dusu
Re:
tako je
treba ga ubiti a pre toga mučiti ko sto je on mučio jadnu Tijanu
Sta doživotna
to je za njega uživanje
jos ako ga proglase neuracunjivim
može da prodaje i bez zatvor
Evo idealne prilike da se ovakvi ljudi koriste za zamorčiće umesto jadnih belih miševa koji nem nište nisu krivi , pa da nam bar nečemu posluže ovakvi ljudi!!!!
AKO GA UBIJETE,BICETE ISTI KAO ON!
Znam svima je tesko,i zao devojcice koja se stradala na najgori moguci nacin,svima je zao,i meni,ali ja mislim da ne treba da se spustamo na njegov nivo,hvala :)
Ubica
Ako ste toliko zeljni njegove smrti i toliko zelite da on umre onda niste nista bolji od njega..
ljudi moji
sta bih dao da ste jednako tako nalozeni na probleme koji se ticu svih nas, a ne samo na odlicno medijski plasiranu pricu koja se vez provlaci duze nego sto bi trebalo. tijani ne mozete da pomognete, iako saosecam sa vama - tako da vas molim da se probudite i ne dozvolite da opet manipulisu nama. zgranut sam time koliko ljudi se pokrenulo oko jedne jedine price a ko zna koliko takvih prica ima - samo sto je ova izabrana da uradi bas ovo sto radi - da bude distrakcija.
| This discussion has been closed. |
Samo sto mi obicni ljudi placamo i to da bi zatvori postojali i da hrane ovakve ljude!i zar ne treba smrtna kazna?ovakvi ljudi i ne trebaju ni da zive ako vec ovako nesto urade!