ПЕТИЦИЈА ЗА УКИДАЊЕ САНКЦИЈА РУСИЈИ
Nas narod je duze vremna bio pod sankcijama i dobro znamo kako je to uticalo na nas.Osim toga,uvoditi sankcije Rusiji,besmisleno je posebno sto mi nemamo nikakvog razloga za to.Takav cin odgovra NATO agresorima koji nalaze svoje pulene medju malim,beznacajnim drzavicama,ucenjujuci ih svim i svacim.Samo bombardovanje nase zemlje,dovoljan je razlog da ne prihvatimo nista i nikada od NATO agresora i Amerike.Jos jedan razlog za potpisivanje ove peticije jeste i nas turizam,koji je mrtav bez ruskih turista koji su zadnjih godina glavni gosti na na nasem primorju i koji poseduju dosta nekretnina po celoj CG.
eh sad' mi treba da smo pametni,..ma ljudi Boziji, stvarno treba biti totalni kreten da se napravi nesto kao sto su to sankcije Rusiji,..ma i bilo kojoj drugoj zamlji,..ko smo mi da to radimo, koga smo pitali, je li narod saglasan,..mislim stvarno bez veze,..mi kao relativno mlada drzava trebali bi kao dokaz demokraktskog drustva za bilo koji politicki potez pitati narod. Znaci da u CG nema demokratije jer se narod ovdje nista ne pita, sramota jedna
Санкције Русији не подржава ни један црногорски родољуб.Санкције је увела фашистичика олигархија и њени сателити.
Re:
Друзья, всем спасибо! Мы все вас любим! Но Россия уже назначена виноватой. Санкции - мы плевали на них. Снова фашисты подняли голову. Братья, мы умеем наказывать фашистов. Не предадим дедов и отцов.
mile albijanic
I ja mislim da ce slabe vajde biti od peticije ali mi je drago da se moje ime nadje svuđe đe je neka pravedna akcija i borba protiv lucifera...
| This discussion has been closed. |