Не дамо Србско-Руски хуманитарни центар из Ниша
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Не дамо Србско-Руски хуманитарни центар из Ниша
PATRIOTA Gost |
#762014-09-06 17:02Ja sam stanovnik grada Nisa i tvdim da nije bilo ovog centra da bi kompetno izgorela suma i rodno selo mojih roditelja. Kompletna moja familija na celu samnom vam daje apsolutnu podrsku u opstanku peticije . AKO ZATREBA ZOVITE I ORUZJEM CE MO GA BRANITI ... POZDRAV I NEDAJMO CETAR I DRZIMO SE BRACE RUSA........ |
Петиција Србско-Руски хуманитарни центар у Нишу |
#77 СПРЕМИТЕ СЕ - ВРЕМЕ ЈЕ !2014-09-06 17:36Како се развојем догађаја у Србији јавила неопходна потреба да се грађани самоорганизују у одбрани својих права, слобода и ставова, а и због захтева Потписника ове ПЕТИЦИЈЕ који су изнети у многим коментарима, а примери из света нам показују да су социјалне мреже у многим случајевима биле одличан катализатор одбране права и слободе грађана, донели смо одлуку:
На Фејсбук социјалној мрежи формиран је догађај ПЕТИЦИЈА: Не дамо Србско-Руски хуманитарни центар у Нишу и овим путем позивамо све потписнике који имају налог на Фб мрежи да се кликом на линк прикључе догађају. У складу са одзивом потписника биће образовани градски штабови (без обзира на сваку припадност - услов је жеља и поштење) за спровођење наведене петиције, других предлога и акција које ће за циљ имати одбрану права и слобода грађана Србије.
Петиција Србско-Руски хуманитарни центар у Нишу ЖИВЕЛА СРБИЈА ! СЛАВА РОССИИ ! |
Црвени Земун |
#792014-09-06 20:02Не само потпис урадићу све што је могуће да се не дозволи да се опет обрукамо пред светом... База која је постала симбол руске помоћиОбреновцу и остатку Србије једноставно НЕ СМЕ ДА СЕ ЗАТВОРИ... Са друге стране Вучић је већ толико у шакама Арапа, Меркелове и Америке да нема избор... Избор ће бити на народу... |
Gost |
#822014-09-06 21:40Po svaku cenu treba spreciti uticaj Zapada na Srbiju i sto pre ostvariti jos tesnju saradnju sa Rusijom. |
Gost |
#832014-09-06 22:30Ako mogu druge velike sile da imaju svoje baze svuda po svetu,zasto nemoze Rusija kod nas |
Gost |
#842014-09-06 23:06pokazao se ko je doso a ko nije niti oni niti 20 njihovih hilihoptera |
Gost |
#852014-09-07 00:59jebo te, mora li bas sve da bude komercijalno... platim vam nista. ako je peticija, uh.... stvarno mi je muka. a namera mi bese najiskrenija moguca. |
miki |
#872014-09-07 03:55Rusi su nasa pravoslavna braca i sestre. A SAD netreba da gura nos svuda. |
Петиција Србско-Руски хуманитарни центар у Нишу |
#88 Re:2014-09-07 05:46#85: - jebo te, mora li bas sve da bude komercijalno... platim vam nista. ako je peticija, uh.... stvarno mi je muka. a namera mi bese najiskrenija moguca. ??? МОЛИМО ПОЈАСНИТЕ |
Јоле |
#892014-09-07 08:19Први национални интерес Срба и приоритетни државни интерес Србије је блиско повезивање са Русијом и Евроазијском унијом, пре свега у привредној и културној сарадњи. Не одустати од Јужног тока и хуманитарног центра у Нишу. Истина о морбидним намерама САД и ЕУ све више излази на видело, јача коалиција против декадентне стратегије и урушивача међународног поретка. Окупимо се и удружимо патриотске потенцијале! |
Gost |
#90 Парадоксална тежња ка фиктивној унији?2014-09-07 09:32Иако сматрам да је укидање центра у Нишу у домену теорије, и даље морамо бити на опрезу јер ми заправо и не знамо ко данас управља Србијом. Морам да признам да је за мене феномен да свакодневно слушамо претње од ЕУ (а и других) да ћемо морати званично да се одрекнемо дела Републике Србија пре пријема у фиктивну унију, а истој наша политичка елита све више тежи и клања се. |
Gost |
#912014-09-07 09:33Kad Srbija dobije srpsku VLADU,ovakve i slicne peticije nece biti potrebne.(Ko ne zeli brata za brata,imace tudjina za gospodara) |
Bajcin Gost |
#932014-09-07 09:38Peticija je odlicna ali ne i dovoljna. Ovu satanisticku vlast bi ulica malo razmrdala. Samo lud,prodana dusa ili covek koji mrzi svoj narod nece Srbsko - Ruski humanitarni centar da ostane u Srbiji ! |
Хвала на хуманитарном центру! |
#95 И животиња је захвална кад је спасиш2014-09-07 10:14Овај РускоСрбски хуманитарни центар је гасио пожаре око Пирота за које Београд није хтео прстом да мрдне! А страним државама слали авионе да гасе из Београда! Спасили су онолико људи у Обреновцу! Очистили су Ниш од касетних бомби! Треба да држава помогне да у сваком тренутку у центру буде бар један авион или хеликоптер којим би угасили пожар у сваком тренутку и лети и зими! А чим неће држава треба ми да помогнемо као што су они нама! |
Србски покрет Слободна Србија Autor peticije |
#96 Re:2014-09-07 10:17#93: - Peticija je odlicna ali ne i dovoljna. Ovu satanisticku vlast bi ulica malo razmrdala. Samo lud,prodana dusa ili covek koji mrzi svoj narod nece Srbsko - Ruski humanitarni centar da ostane u Srbiji ! Погледати САОПШТЕЊА Када будемо имали 1000 потписника ПЕТИЦИЈЕ на интернету, од самих потписника ће бити организовани добровољци који желе да учествују у сакупљању потписа на Пунктовима у градовима у целој Србији где год нам то могућности, људство и потребна материјална средства дозвољавају. ...
❣ ░░▒▓▓█████████► СПРЕМИТЕ СЕ - ВРЕМЕ ЈЕ ◄█████████▓▓▒░░ ❣ Више на САОПШТЕЊА |
Gost |
#992014-09-07 10:39Zelim da se gradjani Srbije oglase u sto vecem broju povodom ove peticije. Ovo je minimalno koliko mozemo uciniti za nas narod. Pomozimo sebi! |
Немања |
#100 Русија2014-09-07 11:48Вучићу смрадино једна издајничка, дабогда се распао ти и та влада што хоћете у НАТО и ЕУ.
НИКАД У НАТО!!!
САМО РУСИЈА И СРБИЈА! |
|
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Podrška bivših učenika Pete beogradske gimnazije nastavnicima i učenicima
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Слобода за Андреjа Гњота!
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA
4019 Kreirano: 2025-05-06
Roditelji Starog grada protiv kampa ispred Skupštine
1914 Kreirano: 2025-05-05
U podršku uvođenju Religije-Hristijanizam-Pravoslavlje kao redovnog predmeta u bugarskim školama.
11678 Kreirano: 2025-02-13
POKRETANJE UPRAVNOG POSTUPKA ZAŠTITE PRIRODNOG PODRUČJA OD LOKALNOG ZNAČAJA – „PARKIĆ KOD ŠKOLE“
1997 Kreirano: 2025-04-30
Peticija za smenu Mladena Bogdana gradonačelnika Kikinde
698 Kreirano: 2025-05-05
PETICIJA ZA OBUSTAVLjANjE SEČE STABALA I NEZAKONITOG ODUZIMANJA 1,6ha ZVEZDARSKE ŠUME
1859 Kreirano: 2025-04-18
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
5049 Kreirano: 2025-04-17
PETICIJA ZA ISPITIVANJE REPREZENTATIVNOSTI PROSVETNIH SINDIKATA U SRBIJI
3120 Kreirano: 2025-04-28
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA - *samo za AKTIVNE studente FSFV-a UNS*
253 Kreirano: 2025-05-06
Peticija za organizovanje autobuske linije između naselja opštine Kanjiža i Subotice
854 Kreirano: 2025-04-25
NE DAMO ROGOZNU!
2370 Kreirano: 2025-04-27
PETICIJA ZA ZAŠTITU OD PREKOMERNE BUKE U VIKEND ZONI JANDA - SLANKAMEN I OKOLINA
150 Kreirano: 2025-05-02
Zahtevamo obustavu disciplinskih postupaka protiv prosvetnih radnika navedenih u peticiji!
5540 Kreirano: 2025-04-16
Peticija protiv izgradnje benzinske pumpe na području zelene površine u MZ Mali Bajmok
75 Kreirano: 2025-05-05
Osporavanje prodaje odmarališta u Prčnju
1144 Kreirano: 2025-04-28
ПЕТИЦИЈА ЗА ХИТНУ САНАЦИЈУ ШТЕТЕ У ОШ “23. ОКТОБАР” У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
615 Kreirano: 2025-04-07
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
6040 Kreirano: 2025-03-04
Hitno asfaltiranje Prnjavorske ulice u Budisavi - Da se ne živi u blatu u 21. veku!!
52 Kreirano: 2025-05-06
ПЕТИЦИЈА ЗА РАСПИСИВАЊЕ НОВОГ ЈАВНОГ ПОЗИВА ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ЧЛАНОВЕ САВЕТА РЕМ-а
10352 Kreirano: 2025-04-22
PETICIJA ZA OSUDU POSTUPKA PATRIJARHA PORFIRIJA U MOSKVI
286 Kreirano: 2025-04-26