Zahtevamo hapšenje i suđenje Andreju Vučiću, premijerovom bratu!
Branka Jovanović
Re:
ja nisam anonimna.potpisala se sa punim imenom i prezimenom.plasim se samo boga i njegove kazne,niceg vise.
"Djura ce ti oprostiti shto te tuk'o,,,
Berati Metus
Ok,potpisao sam ovu inicijativu-peticiju uz malo rezerve.Podrska i pozdrav za inicijativu" Anonymous Srbija". Spostovanjem, Metus Berati ******************** Anonymous Srbija 1 сат · Zahtevamo hapšenje i suđenje Andreju Vučiću zbog napada na službena lica, odbijanju da se legitimiše i jer se opirao hapšenju! Svaki drugi građanin bi bio uhapšen i izveden pred sud! Zahtevamo da pravda bude jednaka za sve!!! Potpišite peticiju i podelite je sa svojim prijateljima! Hvala!
rece premijer da su ti momci iz njegovog licnog obezbedjenja...........zar im je duznost da obezbedjuju i njegovog brata dok je on u Tekiji sa Zeljkom Mitrovicem?????
Re: Re:
Ali bog ne postoji, tako da nema potrebe da se plasis icega. ;)
Zajebite te internet peticije od kojih nema nista i organizujte se u opstinama i skupljajte validne potpise .
VALIDNA PETICIJA MORA IMATI JMBG ili BROJ LICNE KARTE ! Ili smo zaboravili sta znaci validna peticija
mozete staviti bilo koje ime jer internet peticije nisu validne. Mozemo skupiti 10000000000 i nece biti nista jer ce fejsbuk klinci od 8 godina potpisivati.
Re: Re: Re:
Za TVRDNJE trebaju dokazi, a za VEROVANJE ne . Ti ovde u komentaru TVRDIS
Re:
Ne prati srbija put ka evropi nego ka rusiji. Vlada i vlast kojoj komanduje zapad tj amerika hoce u EU. Svi znaju da su izbori namesteni i da u srbiji vlada americki imperijalizam
Ma možemo mi da to potpisujemo koliko hoćemo, neće vredeti. Bejzbolka u ruke i koracima ovih žandarma!
| This discussion has been closed. |