Peticije.online

Zaustavimo HOROR u Doboju, Azil Preslica!

Kontaktirajte autora peticije

Gost#1 Nov 29, 2014, 19:51
jer ste zaboravili kao ste trebali pomoč u ratu,jer ste zaboravili kako je kad te neko želi ubiti,jer ste uopšte normalni?? Niste ,sramota ,,da vam se sve vrati i vašim porodicama,skotovi imbecilni!!!
Gost#2 Nov 29, 2014, 21:17
na zemlji imaju toliko prava koliko i mi
Gost#3 Nov 29, 2014, 21:59
ovo treba zaustaviti jednom zauvijek i spriječiti svako nasilje nad neduznim zivotinjama
Gost#4 Nov 29, 2014, 22:25
daj boze da ovo nesto pomogne,i u novom sadu je strasno sto se tice napustenih zivotinja.
Gost#5 Nov 30, 2014, 11:01
Ljudi širom svijeta se bore i izbore za ove stvari, izborimo se i mi!
Gost#6 Nov 30, 2014, 13:13
nemam reci,onemela sam od ovog uzasa,jako,jako tuzno!!!
Gost#7 Nov 30, 2014, 13:19
Može li neko napisati koliko glasova je potrebno?
Gost#8 Nov 30, 2014, 15:50
Zaustavimo zločinački horor !
Gost#9 Nov 30, 2014, 18:53
Stop nasilju nad zivotinjama
Gost#10 Nov 30, 2014, 19:32
Osvijestiti ljude da kastriraju i steriliziraju svoje pse koji su slobodni. Organizirati besplatne sterilizacije sa strane države.
Gost#11 Nov 30, 2014, 19:48
Zelim od sveg srca da se spasu ta divna stvorenja.SRECNO !
Gost#12 Nov 30, 2014, 21:49
Jadni psi,pa sta su oni kome skrivili...
Gost#13 Nov 30, 2014, 22:53
STOP,STOP I STOP
Gost#14 Nov 30, 2014, 23:17

Lici mi na borbu sa vetrenjacama. Pomislim - Ovo je nagore, najbrutalnije sto sam procitala - a onda dodje jos strasnije, jos neljudskije. Moramo se boriti protiv zlostavljanja zivotinja ali ima li nade da se promeni nesto u svesti onih koji to rade? Oni su uzrok, napustene zivotinje, azili... su posledica.

Gost#15 Dec 01, 2014, 00:29
Glas po glas... možda i uspe :)
Gost#16 Dec 01, 2014, 13:27
Pomozimo im!!! Oni imaju samo nas!
Gost#17 Dec 01, 2014, 13:31
ovo zaista mora vec jednom stati..usvojiti zakon o policiji za zivotinje, kao svugdje u svijetu..pa kad se udari po djepu/novcaniku, da vidimo onda te zvjeri od ljudi..
Gost#18 Dec 01, 2014, 14:20
hitno zakonom spreciti ubijanje pasa kazniti pocinioce ..STOP UBIJANJU I MALTRETIRANJU PASA,,'
Gost#19 Dec 01, 2014, 17:56
Plačem kad vidim kako im je tamn!!Placem jer ne mogu da pomognem drugacije sem ovim putem!!
lili#20 Dec 01, 2014, 19:36

šta ljudima nije jasno?kako možete,da zatvarate oči i pravite se,da ste vi nešto bolje od tih jadnih nevinih dušica.zašto  ne pogledate druge države u kojima ne vidite svakodnevno na ulicama gladne,mučene životinje.za to što se radi i ko radi ne može se nazvati ljudski.

Milakiki#21 Dec 01, 2014, 19:39

И то чини "homo sapiens"!?!? Kаква иронија. Јадне животиње, недужна њива бића тако пате!!!

PAS#22 Dec 01, 2014, 23:23

Potpisao sam peticiju ali mislim da necemo nista postici Kod nas u Sarajevu ovi koji hvataju i ubijaju pse sada imaju i podrsku policije

Gost#23 Dec 02, 2014, 10:54
PO ČITAVOM REGIONU EX JUGE. NAŽALOST ISTE SLIKE MUČILIŠTA I ČISTILIŠTA. SVI I SVUDA ISTI SMO. NE ODGOVORNI I BEZOBZIRNI.
Nina#24 Dec 02, 2014, 15:19

Azil za pse SRC Preslica! Incijativa za ovaj projekat je potekla od nacelnika opstine Doboj, s tim da je za direktora ovog centra postavljen Boris Jerinic.
Za realizaciju ovog projekta namijenjeno je 20 000KM. 
Mnogi aktivisti iz raznih udruzenja za zastitu zivotinja i njihovo zdravlje su posjetili ovaj centar, apelujuci na odgovorne da se ovo katastrofalno stanje u azilu normalizuje, samim time su pokusali da stupe u kontakt s nadleznim, kako bih culi i drugu stranu, ali su naisli na zatvorena vrata po pitanju ovog problema. Udruzenje za zastitu zivotinja "Lesi" iz Doboja je podnijelo nebrojeni broj zahtjeva kako bih preuzeli brigu i njegu o zivotinjama koje se bukvalno sad nalaze zatocene u kavezima, bez hrane i vode, pored leseva drugih pasa, ali svaki put su odbili njihov zahtjev i nisu im dozvolili da preuzmu brigu o tim jadnim psima. ZASTO???? Ako se vec doticne guzonje ovog grada ne mogu, a i ne zele brinuti o njima, zasto to mjesto ne ustupe ljudima koji to zele!!??? A ne da te pse ostavljaju na milost i nemilost pokojeg parceta hrane, koje dobiju od pokojeg posjetioca ovog centra i aktivista iz raznih udruzenja. PA KAKO VAS NIJE SRAMOTA?!! A u Doboju gradjani su ubijedjeni da na Preslici i nema pasa.. Po svemu ovome sam ubijedjena da su ostavljeni da umru, od gladji i zedji, raznih infekcija, oboljenja i zaraza. Pa evo sada jedno pitanje za te odgovorne prazne lobanje koje hodaju ovim gradom: KAKO BIH VAM BILO DA VAS SE ZATVORI I OSTAVI U TAKVIM USLOVIMA, BEZ HRANE I VODE, NA DUZI PERIOD?!! SRAM DA VAS BUDE, DOK BUDETE KUPOVALI ONU LIMUZINU OD 172.000KM I GUZILI SE S SVOJIH DIREKTORSKIH FOTELJA GLUMECI DOBROCINITELJE, JEDINO KOME STE DOBRI, DOBRI STE SAMO SEBI!!

Gost#25 Dec 02, 2014, 20:32
Stop tom mucenju ...budimo humani.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Plaćeno reklamiranje

Peticije.online će oglašavati ovu peticiju među 3,000 ljudi.

Saznaj više...

Izaberite svoj budžet
Način plaćanja
Način plaćanja