Ostavka direktora SRC 6.avgust Majdanpek,Miomira Marica
#Bezobrazuk
Kako moze ovu jadnu decu da zavitlava toliko.Izginuse da ovo skijaliste proradi a on ih konstantno sabotira.
Ma nek vrati sve plate unazad koje je dobio nizašta.
Nema od toga nista!
NE TRUDITE SE ZA DZABE, NEMA OD SMENE NISTA
TO JE JEDINI CLAN URS A KOJI JE PREGRMEO SMENU VLASTI I OSTAO NA FUNCIJI!!
Odlazi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mariću odlazi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A vala covek je najjaci igrac u gradu.Ne moze mu niko nista
Tacno
Svi su doziveli smene brodolome-samo je on nezamenljiv!!!!!!!!!!!!!!
bice mi drago da mladi ljudi kojima je stalo da skijalishte proradi preuzmu stvar u svoje ruke!!to bi trebalo i sa svim ostalim stvarima u gradu da se dogodi!!PODRZAVAM!!!kareli
SNS bagra
A vi ce te gospodo iz SNSa kao da uradite nesto pametno vasa pamet se pokazala i dokazala do sada sve sto umete je da dignete porez i povecate cene to je pamet na nivou jedne baba sere a prifali para podigni cenu male i velike nuzde Marica postovao ili ne znam i licno znam da platu prima iz RBMa a ne iz opstinskog budzeta pa nema sta ni da vam vraca kao ni zaposleni u SRCu a sam objekat je jos uvek vecim delom pod nadleznoscu RBMa pa se lepo obratite g.Tomicu ako mislite da znate nesto bolje neka vas on uputi sta vam valja ciniti i od koga pare da trazite verovatno od Spaskovskog posto je on generalni RTBa a samim tim i sef u SRC
Nesposobnost SNS-a
Uzmete 50% glasova, najmocniji ste, a ne mozete ljigavca da smenite...
Sram vas bilo
Re: SNS bagra
Pa taj Sosa iz Bora je drmao i dok je bio u Ursu,zajedno sa stranackim kolegom Maricem.Nikada nista nije ni trazio od njega za pomoc oko situacije u hali.A i zasto bi ugrozavao svoju direktorsku fotelju.Sad ispunjava uslove za penziju ali ne da presto.BAHATOST PRESLA U NAVIKU
MARIC
NE NADAJ TE SE BILO STA, JA SAM NAJJACI OD SVIH!
OD 2004 SAM TU I NECE NIKO DA ME SMENI KUNEM VAM SE!
Bodeža za direktora hehehehehehe strašno :(
E si mi dobar
Alo ljudi, neko je lepo napisao-nema od smene nista-tog coveka stiti prvi covek Rudnika. Neka mu je na cast!
Zaposlili su u rudnik supriznike decu jos malo i kumove i prijatelje za ovako nesto i za vas nema se sluha
Ljudi skrecete sa teme,uopste nije bitno iz koje je covek stranke.Bitno je sta je taj covek uradio na svojoj funkciji,a u ovom slucaju ovaj covek nije uradio nista,cak je SRC srozao na najnizi nivo od kad postoji,bukvalno kao i da ne postoji.To je zalosno.Vodeci ljudi RBM-a postavite coveka iz sporta na tu funkciju,ima ih dosta u Majdanpeku!!!
| This discussion has been closed. |
Bruka
Nije Maric kriv, kriv je onaj ko ga nije smenio iako je Goran Stanojevic Bodez dva puta to pokusao da uradi.
Direktor Rudnika bakra Majdanpek, Bane Tomic, oglusio se na zahtev tadasnjeg clana opstinskog Veca zaduzenog za sport.