Ukidanje zatvorske kazne srpskim dobrovoljcima u Ukrajni
Bravo Srpski Četnici
Браћо држ те се,уѕ божију помоћ долаѕим да вам се придружим.Бог снами
Брат60
Ја, као пензионисани заставник Војске Србије, стидим се оваквог закона. Учесник сам последњих ратова, а и лично сам упознао добровољце из братске нам Русије. Храбро су се борили у одбрани "наше" Отачбине Србије и многи положише своје животе, штитећи нашу нејач, а данас, када су се та иста наша браћа, нашла на нишану УСА и ЕУ фашиста, истих оних, против којих смо се и ми борили, како не бисмо били њихово робље, а наша земља колонија, руководство нам прети затворима, ако браћи не окренемо леђа и одрекнемо их се, сада када им је најтеже. За тако нешто, ова Влада нема мандат. Исто тако, када смо гласали за ново руководство, нисмо им дали мандат, да нас увлаче у ЕУ и НАТО, него да похапсе лопове и криминалце, из претходних влада. Све што су обећали овом напаћеном народу, све су слагали. Четири године мандата ће проћи, али њихова срамота и издаја, памтиће се на век и векова.
nekada smo slavili spanske borce,dok smo bili ljudi.
smo se zakleli..."
Smrt fasizmu - sloboda narodu!
Postovanje casni ljudi!
podrska
Samo Srbima nije dozvoljeno da se brane pa cak i u vlastitoj zemlji! Po logici ovog zakona trebalo bi suditi i svim spanskim dobrovoljcima, svim dobrovoljcima iz redova srpskog naroda koji su se borili protiv fasizma u redovima drugih armija i fomacija! Kakva besmislenost po nalogu onih koji za svoje zlcine nikada nece odgovarati, a unesrecili su celu planetu.Njima je sve dozvoljeno! Nedajmo nasu decu, ona su nase najvece blago!
Re: Deli peticiju
Ja sam od jutros za dva sata podelila peticiju ko zna koliko puta,to je moja mala pomoc!!!
Nadam se da ce i drugi uciniti isto kako bi sto vise ljudi videlo peticiju!!!!
| This discussion has been closed. |