Peticija za smenu-Mirko Maljkovic-iz firme IGB Automotive Indjija
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Peticija za smenu-Mirko Maljkovic-iz firme IGB Automotive Indjija
Gost |
#12015-04-27 17:22Dobar dan, moja licna iskustva su grozna iz vise aspekata,kao prvo tacno je da direktor a i Mirko Maljkovic su u tome veoma zasluzni. E ovako sto se tice rada uslovi su kao po kazni,drugo svi mi smo godinama unazad osteceni kako za plate tako i za skartove koji su nepravilno i podmuklo naplacivani od strane ovi dvojice ljudi.Jednostavnim recima receno,jedva cekam da nadjem neki drugi posao i napustim firmu Igb.prvom prilikom. Radi se jako brzo za male pare ,i jos pritom ti oduzmu na razne nacine.Meni je dosta da gledam svaki dan nepravdu a i doticnog Maljkovica Mirka i njegovu druzinu,jedino sto je dobro otislo je jedno zlo ali ostao je jos on i njegovi pojedini istomisljenici.Da,dajem glas za sve nas i sebe,neka nemci smene sve te koji su poput Nebojse.D i Mirka Maljkovica. |
Gost |
#22015-04-27 19:03pozdrav svima! smeniti ga odmah!MIRKA MALJKOVICA. toliko nepravde je napravio u firmi,ponasa se kao da je njegovo vlasnistvo,i cepulja je velika,licemeran. Sve sto je mogao uzeo je iz firme uzeo i oteo svabama i nama radnicama sve ove godine unazad.zamislite samo koliko se obogatio na osnovu nas radnika.kada je pocinjao imao je samo bicikl s kojim je dolazio na posao.A sada??? |
Gost |
#32015-04-30 20:44pozdrav svima: treba ga smeniti odmah, a nedozvoliti da se seta po firmi i svi koji su radili i krali sa njim a taki je jos mnogo tamo. nabedjivali su na neduzne radnike da kradu. Treba otpustiti i one koje su dosle na funkciju preko ili kroz mirkov krevet. ODMAH IH SVE NAJURITI; BAGRA..... |
# |
#42015-05-06 09:22Ja sam Borislav Stojanovic iz Indjije i izjavljujem da nisam autor ove peticije i da nemam nikakve veze sa pokrenutom temom. |
Gost |
#52015-05-07 16:57Moj komentar: nemoguce je da i jos neki u kancelariji nisu nista znali o svemu sta se desavalo tolike godine.Tako da mislim da jos njih iz kancelarije ne samo Mirko ,imaju udela u svemu ovome sta se radilo,tako da treba odstraniti sa funkcija jos njih, to je realno i najpravednije. |
Gost |
#62015-05-07 20:40Imala sam licno negativno iskustvo sa njim radeci kao poslovodja u firmi.Naime,vrsio je pritisak na mene da proteziram vrlo losu radnicu,koja je na njegovo licno insistiranje primljena na posao.Posto se raidilo o losoj osobi pre svega,moj licni moral mi nije dozvolio da podlegnem Maljkovicevom pritisku. Ubrzo posle toga sam smenjena sa mesta poslovpdje |
#7 |
#72015-05-08 11:45Nemam reci....kratko receno....neka je bila vrh a sada dno kompanija.... Zene se ubijaju od posla za 20000-30000 umesto 50000 din koje zene zarade a zavrse u dzepu lopova,pri tom 13-e plate koje 1300 radnika treba da dobije a okacd se macku o rep....Lopovi,bagro,goreli u paklu svi koji se bogatite preko grbace radnika... JADNOOOO |
iiii |
#82015-05-08 12:29Lopovi, nije mi jasno kako vise smeju da prodju ulicom od sramote.... kako ih nije sramota od tih ljudi koje su pokrali. Pravda je spora ali nadam se da ce ih stici sto pre... |
Gost |
#92015-05-08 17:58Zdravo svima treba ga smjeniti iz vise razloga.Jedan od razloga je taj sto je bio desna ruka Nebojse Dragicevica i sto je sve znao sto se desava a onda na jedan podmukli nacin iskoristio sindikat i svoje sledbenike da ga smaknu.Sto pravi radnik strada i ubija se od posla za male pare a njegovi SUPCI BUDU UNAPREDJENI I NAGRADJENI.JEDAN OD RAZLOGA STO GA TREBA SMENITI JE I TAJ STO SKORO POLA RUKOVODSTVA JE NEPISMENO I BEZ SKOLE.POSLOVODJE POGONA POSLOVODJE MAJSTORA KAO I AISISTENTI MENADZERA PROIZVODNJE A SVE TI NAZOVI SEFICI SU MIRKOVI PULENI.ROSTILJIJADA SLAVLJA I DOGOVORI UZ CASICU.KORISTI SE SVIM I SVACIM A OVAMO JE POSTEN COVJEK I SVE POSTENO ZARADJIVAO.ZABORAVIO JE KADA JE VOZIO ZELENI MERCEDES I STITIO RADNIKE A ONDA SE DOCEPAO MALO PARA NE KAZE DZABA STARA IZREKA DAJ NEKOME VLAST PA MU VIDI CAST..... |
Gost |
#102015-05-08 18:34Smatram da Mirko Maljkovic nije podobna osoba za bilo kakvu rukovodecu funkciju. Mirko Maljkovic, osoba podlozna mitu i korupciji. Predlazem da se utvrdi poreklo imovine od 2007 g do danas. Spremna sam javno govoriti o svemu sto znam. |
Ovaj post je uklonjen od strane svog pisca (Prikaži detalje)
2015-05-08 19:59- Date of removal: 2015-05-08
- Razlog uklanjanja:
Gost |
#122015-05-08 21:21Ja licno podrzavam peticiju za smenu Mirka Maljkovica teskog ne radnika, parazita, neznalicu, i teskog bolesnoka u glavu, to je covek sklon korupciji mitu kradji nevidjeni idijot mojoj je sestri da je zaposli trazio 1000e u napred i sest meseci po 20posto od plate zamislite o kakvom se idijotu radi.
|
Gost |
#13 Re:2015-05-09 07:46ovo je najbolji opis njega,sa tim bolesnik u glavu sve si rekao,jadnik i moralna beda. |
Gost |
#142015-05-09 14:22Nazalost sve je istina.Poslovodje jedva da imaju i trogodisnju,a neki cak i samo osnovnu skolu,a asistenti uglavnom samo srednju.Zaposlio je svakog ko je imao vezu sa rukometom,posto je i on sam propali rukometas.Istina je da ti jegovi puleni svaki mesec dobijaju stimulaciju,a prave radnike ne ceni ni malo.Da je pravde,vec bi trebao da bude u zatvoru.
|
gradjanin |
#152015-05-09 15:14ako ga ovaj novi direktor ne otera završiće kao i prethodni.maljković je čovek sklon spletkama i sve će uraditi da ostane jer zna da ako ode neće nigde naći posao takav kakav je,niti zna nešto da radi,niti hoće da radi. u grejačima mu je mnogo dobro,vozi službena kola za svoje potrebe,gorivo plaća firma,prelazi 5000 km mesečno,plata dobra a ništa neradi,uzima procenat od svih,krade bakar i prodaje,par dana pre svog rođendana je prodao 250 kg bakra i sa tim parama napravio žurku u kući koju je napravio od firminih para a radio mu je nebojšin tata za džabe.a ovi što su mu puleni i koji imaju plate 100 hiljada u firmi su mu krečili i uvodili struju džabe. |
Gost |
#16 TacniRe: Re:2015-05-09 18:06Tacno Mirko Maljkovic nema pojma nista radi ni kako radi jedino za sta je taj covek kvalifikovan to je SPLETKARENJE za taj posao ima slifa. Karakter ravan O !!!!!! Andjelka Jovanovic. |
xxxxxx |
#17 Re:2015-05-09 19:41nece ga Dalibor Beric oterati jer mu se uvukao u dupe vec mu se zahvaljivao na poslednjem sastsnku.Sve je to isto do juce taj novi nazovi direktor nije imao prava glasa a tek sada videcemo..... |
xxxxxx |
#19 Re:2015-05-09 19:48Pera poslovodja Ozren poslovodja Rogulic domar a svi platu ko direktori Plavsic presednik sindikata poslovodja svi bez skole kuvari asistenti Mirkov asistent ima samo zavrsen kurs a radnici propadaju.... |
Internet_Tim_Pravda |
#20 Re: Hvala vam na ucescu ove Peticije2015-05-10 13:30Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su ucestvovali u ovoj PETICIJI,koja ima jako dobar odziv. Molimo sve da kazu i ostalim osobama,radnicima,saradnicima bivsim i sadasjnima neka svi ucestvuju,da rezresimo Mirka Maljkovica i njegovu druzinu iz Firme IGB Automotive Indjija. Peticija daje vec sada dobre rezultate!
s postovanjem, vas Internet Tim. |
Gost |
#21 Re:2015-05-10 15:53Ako si spremna zasto nisi napisala ime i prezime????????????? Toliko o tvom postenju!!!! |
Gost |
#222015-05-11 20:06Pozdrav svima SVAKA CAST OVOJ OSOBI STO JE OVO URADILA I SMISLILA. HVALA BOGU DA SE NEKO SETIO DA OVAKO DOBRO DELO URADI. A drugo zelim da sve najgore i najcrnje iskazem o Mirku Maljkovicu ojadio je kako radnike u pogonu IGB sa manjim platama, takozvanim skartovima koji su pisani kao skart a posle poslati za nemacku. tako i te ljude iz Nemacke.Ali i nemci ce kad tad ce doznati pravu istinu o njemu i njegovim mutnim radnjama,kradjom bakra,uzimanje mita,A sto se tice kancelarije isto misljenje imam isti su u svakom pogledu tu kompletno treba smenuti jos najmanje minimum 5. osoba,jer su saucesnici u svim prevarantskim radnjama godinama unazad .Bagru SMENUTI.a taj dan je blizu. Narode GLASAJMO SVI ! |
Josef Hilmer |
#232015-05-11 20:28Danke,
|
Gost |
#24 Re:2015-05-11 20:39
|
Ovaj post je uklonjen od strane autora peticije (Prikaži detalje)
2015-05-11 20:44- Date of removal: 2015-05-13
- Razlog uklanjanja: uvredljiv sadrzaj
|
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Слобода за Андреjа Гњота!
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
Zahtev za razoružanje Lojalista
Podrška bivših učenika Pete beogradske gimnazije nastavnicima i učenicima
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA
4779 Kreirano: 2025-05-06
Roditelji Starog grada protiv kampa ispred Skupštine
2301 Kreirano: 2025-05-05
Peticija za oslobađanje političkih zatvorenika!
1225 Kreirano: 2025-04-24
Peticija za smenu Mladena Bogdana gradonačelnika Kikinde
821 Kreirano: 2025-05-05
PETICIJA ZA OBUSTAVLjANjE SEČE STABALA I NEZAKONITOG ODUZIMANJA 1,6ha ZVEZDARSKE ŠUME
2157 Kreirano: 2025-04-18
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
5295 Kreirano: 2025-04-17
PETICIJA ZA OBUSTAVU DISCIPLINSKOG POSTUPKA PROTIV PROFESORA SINIŠE AVRAMOVA
355 Kreirano: 2025-05-10
POKRETANJE UPRAVNOG POSTUPKA ZAŠTITE PRIRODNOG PODRUČJA OD LOKALNOG ZNAČAJA – „PARKIĆ KOD ŠKOLE“
2009 Kreirano: 2025-04-30
U podršku uvođenju Religije-Hristijanizam-Pravoslavlje kao redovnog predmeta u bugarskim školama.
11718 Kreirano: 2025-02-13
Zabrinutost i neslaganje sa imenovanjem novog vd direktora OŠ Mihailo Petrović Alas"
281 Kreirano: 2025-05-09
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA - *samo za AKTIVNE studente FSFV-a UNS*
275 Kreirano: 2025-05-06
Peticija za organizovanje autobuske linije između naselja opštine Kanjiža i Subotice
906 Kreirano: 2025-04-25
PETICIJA ZA ISPITIVANJE REPREZENTATIVNOSTI PROSVETNIH SINDIKATA U SRBIJI
3137 Kreirano: 2025-04-28
NE DAMO ROGOZNU!
2388 Kreirano: 2025-04-27
PETICIJA ZA ZAŠTITU OD PREKOMERNE BUKE U VIKEND ZONI JANDA - SLANKAMEN I OKOLINA
160 Kreirano: 2025-05-02
Peticija protiv izgradnje benzinske pumpe na području zelene površine u MZ Mali Bajmok
86 Kreirano: 2025-05-05
ПЕТИЦИЈА ЗА ХИТНУ САНАЦИЈУ ШТЕТЕ У ОШ “23. ОКТОБАР” У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
628 Kreirano: 2025-04-07
Zahtevamo obustavu disciplinskih postupaka protiv prosvetnih radnika navedenih u peticiji!
5547 Kreirano: 2025-04-16
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
6059 Kreirano: 2025-03-04
Hitno asfaltiranje Prnjavorske ulice u Budisavi - Da se ne živi u blatu u 21. veku!!
54 Kreirano: 2025-05-06