Peticija za smenu-Mirko Maljkovic-iz firme IGB Automotive Indjija

Gost

2015-05-18 17:10

u 2007.godini nije imao za cega ker da ga ujede taj isti Mirko Maljkovic a sada kupio kucu u kralja petra ulici sportsku kladionicu u njoj ,pa par agencija za registraciju vozila.odakle mu to sve!Da posteno je sve to zaradio jadan radio je prekovremeno pa zaradio toliki novac.Ne nego od silnih mita sto je uzimao radnicima i potkradanjem Nemaca kako u materijalima gradjevinskim,prodajom bakra po otpadima(a kao pisanim skartovima).Cela Indjija prica o tome i svi ti isti sto si radio s njima zajedno pa ti okrenuli ledja sad.Najveca postenjacina si,nema sta.Nisam ja gazda ne bih bio ni jednu minutu vise u firmi

Ovaj post je uklonjen od strane svog pisca (Prikaži detalje)

2015-05-18 18:33

Vučićeviću jesi li to ti?

#53 Re:

2015-05-18 18:47

#51: -  

Kuća u Kralja Petra je Mirkova znatno pre 2007. Kladionicu u jednom od dva lokala te kuće je otvorio, i drži je i dalje, vlasnik kladionice Mozart, a ne Mirko Maljković. Nema par agencija za registraciju, a  Nemci ne bi bili Nemci da ih tek tako potkrada ko stigne.

Cela Inđija priča o svemu i svačemu i od muve redovno pravi slona, a o onima koji prebijaju i ubijaju sve te objektivne i pravdi sklone "radio Mileve" redovno ćute - toliko o tome šta priča cela Inđija što nije nikakav argument!

Lako je ovde širiti laži i neistine za koje niko ne odgovara, i pritom upirati prstom u odgovornost onoga o kome si u samo par redova napisao sve same laži, neistine i neproverene priče i pričice! 

Milos

#54 Re: Re:

2015-05-18 19:03

#53: Vučićeviću jesi li to ti? - Re:  

ti si promasio temu ocigledno...

njegova kuca je bila u vojvodjanskoj ulici i samo to je i imao tada,i drtavog mercedesa ovo ostalo ama bas nista.tako da narod i svi dobro znaju  sta je imao od imovine.Suvisan je svaki dalji komentar o tome.Pa zar mislis da su ljudi slepi?ne vide?coravi kod ociju?ne razumem komentar tvoj.

Gost

#55 Re: Re: Re:

2015-05-18 19:13

#54: Milos - Re: Re:  

Ponovo se pozivaš na narod i to da svi nešto dobro znaju, što je jezik političara i uličara, a pošto pravopis ne poznaješ(kao ni većina ovde prisutnih) pre bi se moglo zaključiti da si ovo drugo... Potvrđuješ i dalje da nemaš prave informacije, ali te to ne sprečava da nastaviš da lažeš tako da nema svrhe dalje polemisati s tobom. Pozdrav i svako dobro.

P.S. To šta je ko imao i od kada se vrlo lako može proveriti u javnim knjigama i dokumentima, ali to vas ovde očigledno ne interesuje.

Gost

#56 Re: Re: Re: Re:

2015-05-18 19:24

#55: - Re: Re: Re:  

Dobro ti je Milos odgovorio,evo i ja sam svedok i znam da je istina,on nije imao nista pre IGB firme.!Toliko!

Gost

2015-05-19 10:43

Auuu koliko argumentovanih komentara i priča - rekao mi Mika da mu je rekao Joca kome je rekao Pera... Zaklinjem se da ću govoriti istinu, samo istinu i ništa osim laži, jer informer za svoj tekst tako traži!

Gost

#58 Re:

2015-05-19 12:06

#57: -  

Bice, bice i Joci i tvojim Miki tesno sa nemcima i radnicima IGB.Dosta je bilo mobinga i spletkarenja!Napolje samo

Gost

2015-05-20 14:39

Podrzavam smenu Mirka Maljkovica teskog neradnika, spletkarosa, coveka koji nista u zivotu nije radio, i nista teze od kasike ne dize, covek sklon preljubama, korupciji, mitu, covek koji je KUPIO fakultet Educons u Sremskoj Kamenici, a da ne zna ni gde se zgrada fakulteta nalazi.Kakav genije za sve vrste pronevera, mahinacija, spletkarenja, kradja i nerada.

Boki_Pravda

#60 Re:

2015-05-20 16:03

#59: -  

Opa,pa zar i to crni Mirko???opet nesto NOVO!!o tebi

Hvala vama na komentaru i pozdrav.

Ovaj post je uklonjen od strane svog pisca (Prikaži detalje)

2015-05-20 22:13

mimi

2015-05-20 22:14

slazem se sa smenom lopova i spletkarosa mirka maljkovica i svih njegovih pulena a ima ih dosta.....fujjjjjj.....napolje iz firme

Gost

#63 Re:

2015-05-20 22:17

#62: mimi -  

slozicemo se svi....zbog nase dece i porodica koje prehranjujemo od ove plate....bedne plate-sram ih bilo

zaradjujemo mi mnogo vise...a nemci ce sve jednog dana doznati...vec sada dosta znaju

Lepa

#64 Re: Re:

2015-05-21 20:41

#63: - Re:  

Tako je Mimi,da bi sve imalo efekta moramo se SVI u sto vecem broju sloziti da bi se postigao cilj a to je bolja plata,smene ovih korumpiranih u direkciji,mi cemo ovako uvek ostati na istoj poziciji losih uslova a drugi to nase pasivno ponasanje iskoriscavaju i dobijaju poene kod nemaca a mi radimo pod mizernim uslovima i raznim pritiscima dugo godina.

I treba vec jednom nemci da saznaju sta se desava da velika grupa ljudi izadje pred gazdu i sve javno kaze,bez ustezanja u takvom slucaju niko ne bih dobio otkaz jer nemoze gazda dati celoj grupi otkaz od 50-100 ljudi.

Radnica IGB

2015-05-22 10:14

Postovani,"Boki Pravda", "Internet tim" i jos par vas sa laznim mail adresama " Dobri i pravedni ljudi" Citam sve ove "Argumentovane" komentare vec skoro mesec dana i prosto sam morala da se obratim. Nije vama lako, jako je tesko ziveti u jednoj mentalnoj zabokrecini u kojoj vi zivite, ogorceni,ostrasceni,totalno nezadovoljni svojim promasenim zivotima,svakim danom sve u vecem duhovnom mulju. Osudjeni od svih, od vasih supruga koje vas izdrzavaju, kritikuju jer ste po 10 put ostali bez posla, jer ste demagozi koje i danas izdrzavaju inostrani roditelji ili su bili pa su preminuli pa vam je sad jos vise tesko jer nemate nikakva primanja. Jako je tesko ustati svako jutro pa osetiti nezadovoljstvo kada ugledate sopstveni lik u ogledalu. I iz tih razloga baviti se Dragicevicem,Mirkom ili Daliborom jer su ljudi radili i rade i za razliku od vas postigli nesto u svojim zivotima. Neka vas Bog blagoslovi na danasnji dan i donese malo ljubavi u vase promasene zivote. 95 posto uposlenih voli kompaniju Igb i ja to kazem u ime nas 95 posto i nemamo nista protiv tih ljudi jer smo dosle da radimo svoje radno vreme 8 sati i nakon toga idemo kuci i zivimo svoje a ne tudje zivote. Plata nikad nije kasnila i postuje se ugovor o radu a svi se secamo gde smo bile pre igb-a ili gde bi bile da nema igb Kompanije. A dace Bog i plata ce biti bolja. Oni ce se uvek lako snaci a mi nikako. Da su krali nebi sigurno vise radili i to je svima jasno. A ljubomora je uvek bila i bice dusevna hrana slabih i nejakih ljudi!

Internet_Tim

#66 Re:

2015-05-22 13:07

#65: Radnica IGB -  

Poštovanje,
potrudićemo se da vam odgovorimo ARGUMENTOVANO kao prvo svi ceo Tim je Hvala Bogu zaposlen i imamo mesečna primanja ne oskudeva se u ničemu.
Kao drugo u tu vašu priču neverujete ni vi sami ,procenat podrške pojedinim osobama koji bi dobili u samoj firmi IGB bih bio ni celih 15 % verujte.
A treće možda ste i sami deo te postave,prijateljica,supruga ITD..pa ih ovde podržavate.Četvrto plata nije kasnila jer su za to zaduženi ljudi u Nemačkoj,svaka čast njima ,a ne ovde uh umalo da zaboravimo izvinjavamo se ah da ovde jesu zaduženi, ali da SMANJUJU plate i pišu Škartove koje ne postoje..i naplaćuju pa stavljaju sebi u džepove sve ove godine unazad.
Stoga pozdrav Vama i vašima neka Bog da samo ono kako je ko zaslužio! ni manje ni više.

Srbija juce,danas,sutra

#67 Re: Re:

2015-05-23 19:05

#66: Internet_Tim - Re:  

Uzimajući ga u njegovom najpotpunijem i najizrazitijem vidu, poluintelektualac je čovek koji je uredno, pa čak možda i s vrlo dobrim uspehom svršio školu, ali u pogledu kulturnog obrazovanja i moralnog vaspitanja nije stekao skoro ništa. Bilo usled njegove urođene nesposobnosti ili zbog mana školskog sistema, on nije dobio podstreka za duhovno samorazvijanje. On uopšte duhovne vrednosti ne razume i ne ceni. On sve ceni prema tome koliko šta doprinosi uspehu u životu, a uspeh uzima u "čaršijskom" smislu, dakle, sasvim materijalistički. S ostalim duhovnim vrednostima odbacuje i moralnu disciplinu, ali ne sasvim, jer prekršaji te discipline povlače krivičnu odgovornost. Ipak i u moralnom, kao i u kulturnom pogledu, on je u osnovi ostao primitivac. Neomekšan kulturom a sa olabavelom moralnom kočnicom, on ima sirove snage napretek. Školska diploma, kao ulaznica u krug inteligencije, dala mu je preterano visoko mišljenje o sebi samom. U društvenoj utakmici taj diplomirani primitivac bori se bez skrupula, a s punim uverenjem da traži samo svoje pravo koje mu je škola priznala. On potiskuje suparnike nemilosrdno kao da ne bi bili živa bića nego materijalne prepone. On je dobar "laktaš" — izraz jedan koji je prodro u opštu upotrebu jednovremeno s pojavom poluintelektualca.

Pretpostavimo da se u njega probudila politička ambicija, a da je postao ministar. Taj položaj mogao je ugrabiti samo kroz silno guranje i strmoglavu jagmu, i zato će smatrati da je to sada nešto "njegovo". Iz te svoje tečevine ili, bolje reći, plena gledaće da izvuče što više ličnog ćara. Biće "korupcionaš", ali neće biti sasvim svestan toga fakta: toliko će mu to izgledati prirodno i na svom mestu. Jedan poluintelektualac, kad je čuo da se govori o njegovoj ostavci, rekao je: "Ko je lud da se odvaja od punog čanka?!" Njemu je izgledalo nepojmljivo da se čovek ne koristi ministarskim položajem, kao što ne bi bilo pojmljivo da čovek kraj punog čanka ostane gladan.

Slobodan  Jovanovic (1869-1958)

Gost

2015-05-23 23:42

Zelim da odgovorim radnici IGB broj 65, kao prvo to nije nikakva radnica nego Mirko Maljković teska lenčuga, moj školski drug koji u školi ni lektiru nije pročitao, a uvek je dolazio masne kose, i kosu mu je bilo tesko da opere . TI Boga Svetoga uzimas u ta prljava, usta a sve protiv Boga radiš.Da je pravna drzava bijo bi u zatvoru.Ti o mentalnoj zabokrečini govoriš a ti si odavno mentalni bolesnik, ti o strasti govoris,a a na sve strasti si pao, ti o duhovnom mulju govoriš, a u tebi nema ni čoveka ni Boga Svetoga.O Nebojši i Mirku govoriš o njhovom  radu, na lopovluku neradu  potkradanju jadnih radnika tiraniji.U to da 95 posto voli IGB ni u ludnici ti nebi poverovali, pa zašto kad je vole zovu je Indjiski Aušvic. Voleli bi radnici IGB da tebe nema Mirko i tebi slični, i tvoje pravde odnosno ne pravde.

Gost

#69 Re:

2015-05-24 12:53

#68: -  

Svaka cast, mislim da je sve receno i da nista drugo nije potrebno dodati.

Gost

2015-05-24 22:39

Boki javi se, pravda te zove

Gost

2015-05-24 22:45

Boki oci moje lepe, jel bese crne?

Gost

#72 Re:

2015-05-25 10:06

#71: -  

koliko vidim nije samo jedan Boki ovde u pitanju,previse ih je sto podrzavaju ovu peticiju verovatno sa razlogom

Gost

#73 Re:bas si jadnica ili jadnik:

2015-05-25 18:05

Ovaj post je uklonjen od strane administratora stranice (Prikaži detalje)

2015-05-27 11:58

Ja

2015-05-30 11:33

Da li neko ovde ima dokaz da su krali..