NE NOVOM ZAKONU GSP-a !
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: greska
Ako se udružimo imamo veće mogućnosti!
Smanjili plate i penzije, smanjili jednokratnu pomoc porodiljama...Sada ovo...Stvarno neverovatno. Kuda ide ovaj svet tj.drzava? Srbijo stidi se
Nije bitno šta je vama lakše nego šta je za dete sigurnije
Nije bitno šta je vama lakše nego šta je za dete sigurnije

Nije bitno šta je vama lakše nego šta je za dete sigurnije -drugi deo
Nije bitno šta je vama lakše nego šta je za dete sigurnije--drugi deo
Re: Nije bitno šta je vama lakše nego šta je za dete sigurnije
#7: dex - Nije bitno šta je vama lakše nego šta je za dete sigurnije
Gospodine vozaču, majka sam dvoje dece (5 godina i 10 meseci). Retko, ali se vozim autobusom sa njima. Moja kolica su ogromna, imaju 15 kila, a i da nemaju nema šanse da bi sa bebom.u rukama, držeći starije dete za ruku uspela da, sklopim kolica i udjem u autobus a da to ne traje jedno 15 min. Druga stvar, vozim ih u kolima, obojica su u sedištima (znači brinem i bezbednosti svoje dece) objasnite mi molim Vas kako je to sigurnije da su mi u rukama obojica u autobusu, ili samo beba a stariji da sedi pored mene? Pomenuli ste "padanje na dete" to može da se desi i kada sedimo sa njima u rukama. "Prevrtanje kolica" sro se toga tiče, neke Vaše kolege tako voze da se leti po autobusu gde god i u čemu god sedeo ili stajao, a verujem da svi roditelji koji udju sa kolicima, ista zakoce, stave u kraj i gledaju da ih sa druge strane drže, ili po potrebi zadrže... Migla bih jos nabrajati, ali nemam volje. Sve u svemu, mislim da cu argumenti na našoj strani!
Re: Nije bitno šta je vama lakše nego šta je za dete sigurnije
#7: dex - Nije bitno šta je vama lakše nego šta je za dete sigurnije
Pa onda dajte jos onih lopova iz bus plusa da sklapaju ljudima kolica ili mozda je cak bolje komunalce da zaposle da sklapaju kolica jel to im je posao za bolje i nisu, barem neke koristi ce biti od njih
Re: Re: Nije bitno šta je vama lakše nego šta je za dete sigurnije
#19: NSmama - Re: Nije bitno šta je vama lakše nego šta je za dete sigurnije
Da li treba da navodim slučaj kod Cvetkove pijace kada su unosili kolica pa je beba od 4-5 meseci ispala i doživela teže povrede.Jel treba soc.radnik da oduzima decu takvim bolidima.
Svako je u pravu dok se ne desi nešto ozbiljno.A gospiđo sa tolikim kolicima kao što pričate kod mene sigurno ne bi ušli u tramvaj.Jel treba pola tramvaja da izađe da bi Vi smestili prevozno sredstvo unutra.
| This discussion has been closed. |