SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
samo zbog dece i unucadi
Ukinuti totalno ovaj sund sto zaglupljuje narod
Zgrožena majka
Nije u redu da ima 4 realityi šou-a! U njima ima psovki i ružnih stvari.. SRAMOTA ZA 21. VEK!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ukinite sve ove rijalitije odmah, ovo je previse nemorala na malim ekranima. Najgore je to sto to gledaju deca koja tek treba da se uce moralu
Mnogi kažu (čak i g. Vučić dao jednom izjavu na HappyTv-u) da svako ima daljinski upravljač i može slobodno da promeni kanal.
Nešto slično bi mogli reći i za kriminal i za korišćenje droge itd. Ne bi niko voleo da ove radnje, malopre pomenute takođe sa punom parom reklamira i da prave emisije o tome da sa kojim oružljem možemo najlakše ubiti čoveka, kako najjednostavnije obijati automobile, kako ubrizgavati drogu u sebi, itd. koje bi prikazivali na tv-i, internetu, društvenim mrežama,... Da li bi i nakon ovih emisija takođe rekli, pa uzmi daljinski i promeni kanal?
Jednom prilikom čini mi se da g. Marić izjavio da narod zato potpisuje peticiju jer nemaju hrabrosti priznati da je "rijaliti" izraz Srbije tojest pokazuje kakvi smo mi u stvarno ljudi u Srbiji. Meni je lično njega žao jer očigledno je uzrastao u takvom okruženju koja je slična "rijalitim" okruženju. Ali hvala bogu nije to Srbija, to je rijalti šov i život kojim živi g. Marić a ne Srbija.
| This discussion has been closed. |