Da Ustavni sud RS usvoji Kristijanovu žalbu!
Re: Re: Re:
Ajahha a meni je zao kad vidim kakvog je idiota tvoja majka odgojila,ja sam samo objektivan i human covek,trazim pravdu za ovog coveka koji tebi ocigledno nime nista skrivio ali ne ti ga pljujes jer si lazni moralista ili sumnjivog morala,a ja sam na strani Boga tako ako se covek iskreno pokajao Bog ce mu oprostiti dok tebi neznam,...hm kompleksasu
jel citas literaturu, svedsku ? italijansku ? francusku ?
slusaj bicu kratak dusu srce nedaj zeni samo lovu cuvaj na sugurno
Re: Re: Re: Re: Re:
Usran si sam a mi Srbi smo takvi ponosni i prkosni cak i svoje pismo imamo za razliku od neki koji pisu Srpskim jezikom a pljuju Srbe e budaletino olose i idiotu
svaka zena svaka zivi za interes neki
ode kosovo smradu jedan srpski
zena kad resi da se udaje pogotovu ako si stranac ona dobije papire tvoj stan dvoriste bukvalno uziva
ljubav je uluzija koji su drugi nametnuli , ona kad je dobila nemacko drzavljanstvo ona uziva kao radice ali od toga nema nista, ili ako bude nesto radila to ce trajati godinu dana minimum, a ti mucenik imas da radis za nju i za decu tvoju
na kraju kad budes umro docice da te obilazi dva put u deset godina naravno pustace dve suze ali kako da ti kaze da je drugi tuca
brate karaj ali ne udji u neke dublje emotivne emocije
ne budi kao vecina srba
ako je ona mladja od tebe to batali vidi ako mozes da nadjes neku groficu
sutra setam kerove na ulicama Frankfurta hehehe sta ti pricam
juce sam se zvao Milos sad se zovem Jirgen aaa sta kazes
ne moras biti neki lepotan maneken neki budi pesnik neka svaka recenica tvoja bude poezija
radio sam po Beogradu, Senjak, Dedinje blago receno nase zene veze nemaju dodji u Frankfurt
vidis i sam kakve je stanje u toj propaloj drzavi i dan danas prate zvezdu i partizan kosarku noleta srbija burza smrdi narocito beograd pa vidi klinke digle nos pripalile belu cigaretu pa glumataju merlin monroe minice neke kurvestine
evo ti jos jedan dokaz da je drustvo trulo peticija za kriminalca
recimo u kojoj drzavi ima da dobijes srecu u cipsu ?
vidis kupi cips dobices pepsi uz putovanje ahahaha bratee ahahaha na sta je spao ovaj nesrecni narod
samo znaj ovo, kad dodjes na zapad nasi kada dolaze mnogo im nedostaje srpski jezik, hrana ovo ono, ima ovde Srba ali batali , ne druzi se sa njima seljaci primitivci ovde srbi nasi glumataju neke opasne momke kajla pa se hvale znas ono u tipu pa moj sin je zavrsio " armiju" moj sin je zavrsio faultet a moja cerka nikako jos da se uda ovo ceti reci vecina nasih ljudi ovde
ako zelis da uspes ne kazi ja sam srbin i jos ovo cuvaj se hrvata oni i srbi su ista govna samo drugo pakovanje
sto se tice garderobe
| This discussion has been closed. |
iza sminke se krije tuga