Da Ustavni sud RS usvoji Kristijanovu žalbu!
Re:
Upravu ste ,upravo na farmi je pokazao kako je dobar covijek... ovde komentarisu iskompleksirane.osobe koje znaju samo da vredjaju i nebulozd pricaju...
Re: Re: Re:
Nema potrebe da upotrebljavaš njegov rečnik ,budi bolji od njega,ne kopiraj ga,budi svoj..
Re: Re:
upravu si jako sam zgrozena kad citam ove komentare, kristijan je nevin, nije ubijao, nije otimao, nije vulgaran, ne prica gluposti on je tako inteligentan ahh isto kad ceca nasa hvali svoga pokojnok arkana
RADIMO NA NJEGOVU SMRT MENE VAS JE ZAO ALI MORAMO OCISTITI SRBIJU SMRT KRISTIJANU
mace ako je neko ovde iskompleksiran pa to si ti duso kazi nasim gledaocima sta bi radima umesto Stanije sa Kristijanom dali bi mu al ozbiljno dala keve ti kazi
Re: Re:
Pa i treba da places druze,jer ti je dusa zatrovana mrznjom ocigledno ;-) Kiki je legenda i zna se sta mozete samo da mu uradite..... Ako ga mrzite ne trosite vremee na ovoj stranici ove treba da su ljudi koju ga podrzavaju...
jelena ne znam koliko uopste imas godina ne bitno, moje sestre su dobile vaspitanje znas li sta znaci VASPITANJE, njima nije mozak nije isperen kao tvoj a one za razliku od vecina napaljenih zena kojima muz ne da paznju, razumevanje, bliskost one se ne bi kresnule za saku evra i malo popularnosti kao vecina cura u Srbiji. Dakle tvoje je pravo da volis takve osobe poput Kristijana, seke moje su vaspitane i vodim racuna sa kojim ljidima se vidjaju nemoj me pogresno shvatiti, znas i sama kakvi su muskarci danas.
Re:
Kako ste samo dozvolili da vam po novom pazaru po srpskoj prestolnici ras nicu djamije pa sta je to jel to istanbul ili srbija e glupane moj
Vi ste ponizena nacija u svim elementima socialno drustvo ni jedna drzava od svedske pa sve do kipra ne bi pustale takve olose u svojim emisijama svet vam se smeje to vam je ponos
Prvo ste nevaspitani jako,a ireceno je sta mozete da mu radite ;-) Necu vise da odg na vase gluposti hahahah jadni ste...Kristijane Srbine do pobjede .Laku noc vam zelim
sto kazes samo Novi Pazar ? kazi Tutin, Sjenica, Presevo, Bujanovac, Pljevlja, Berane, Banja Luka, Beograd, Visegrad, Podgorica.. siri se islam jesces baklave do veka i pusiti bosnjacima
sama izgleda ne znas koliko muslimana zive po Beogradu vi ste Srbi manjina u vasoj zemlji manjine vas ucenjuju svaki dan
Srbi u Bosni su okruzeni muslimanima i dzihadistima Srbi u Sandzaku su okruzeni muslimanskim fanaticima Srbi na Kosovi su okruzeni muslimanskim fanaticima dosli vam migranti sada da im lepo nadjete posao pa krov nad glavom pa da lepo otvaraju restorane bree hrane halal odmah blizu tvoje kuce neka bude kao ovde u Nemackoj kad ti bosnjak kaze pogledaj kako se sirimo po evropi
pogledaj stanje srpskog drustva u celini PA POLICIJA MUDA NEMAJU DA UKLONE TABLU NASEG ACIFE EFENDIJE POLICIJA NE SME DA UDJE U VELIKOM TRNOVCU SRBIN NE SME DA NOSI MAJICU GDE PISE SRBIJA U MEDVEDJI MADJARI BRANE SRBIMA DA PRICAJU SRPSKIM JRZIKOM U SOMBORU KANJIZI TEMERINU UPRAVU VIDI KOCE KO PRE DA PREDJE POLAKO U ISLAM KO CE JOS BITI POD TURCIMA JUCE TURCI DANAS ARAPI
misevi bosnjak vas slomio Srbi jesu manjina u saopstvenoj drzavi strana 56 vrati se nazad pa citaj, o kriminalcima Srbi znaju najbolje to je njihovca kultura i obrazovanje kad bi znali koliko vas mrze autrijanci strpaju srbe hrvate siptare bosnjake u isti kos za njih ste gadna rasa laku noc misevi ejj bosnjak nista nije gotovo dok nije pocelo
SMRT ILI PRAVOSLAVLJE !!!!
auu al jel zanimljivo ovde kod vas ima koji podrzavaju kriminala koji je drogu prodavao u crkvi jedan bosnjak koji misli da je rat vec dobio, i dve tri zene zeljne malo paznje nemaju momka pa traze nekoga jakog da ih cuva pazi miluje ahahahaaaaa
svaka cura je uvek bila fascinirana nad " zestokim momcem" tuce, rvanje, pljacke , ubijanje jer je doticni ubijao ovde su skoro svi to zaboravili, svaka cica maca zeljna malog provoda uz dobar auto, momak da ima minimum 1000 evra u dzepovima pa sta reci i jesu srpkinje sponzoruse hehehe kada vasi ocevi ne zele vise da vas drze u kuci onda vi ste primorane da nadjete nekoga koje ce vas izdrzavati to je surova istina, prvo gledaju interes pa onda malo zara ljubavi a seks 2 puta u mesecu u braku pa ostalo vreme na facebook .. trazimo diskretnu vezu..
Momak sve svi rekao nase zene su kurve ali vecina od mene imas lepinju
pa upravu je covek sta zene traze u kasne sate na netu osim nesto.. pa ako su "domaaciicee" neka lepo pajkila
brate slusaj mojoj zeni nedam da nosi haljinu a kamoli minic ja sam pravoslavac vernik to se mora postovati ne cudi se kad vidis staniju gocu trzan cecu i ostale kurve one nisu dobile vaspitanje nisu odrasle uz pravoslavnu veru, zamisli ti kao otac gledas tvoju cerku kako se vata mazi kako se seta gola kako se prca sa nekim kriminalcem ja ? ja da sam otac ove male stanije ja bi je ubijao od batina ali zestoko pa posle oterao iz kuce
| This discussion has been closed. |
POBEGLA U SLOVENIJI KAD DODJES U ANTI SRPSKI GRAD BEOGRAD NAMA DA POPUSIS KURAC