Da Ustavni sud RS usvoji Kristijanovu žalbu!
Stavio sam metak u sarzer evo me u centru kraljeva
Re:
PA DAL SI SVESNA TVOJIH RECI ? CUROO AKO TI POENTA DA TE DOTICNI TUCA PA JEBOTEE SVRATI DO KRALJEVA MOZDA SE POJEBETE
uzas kakav ste vi narod Srbi slavite jednog tipicnog kriminalca da li ste svesni ili to namerno radite ?
Nisu svesni isti su ti kao one zene u crnom sto su protestovali za bosnjake u Beogradu isti su kao oni sto su organizovali izlozbu onom albanskom teroristu Ademu Jasariju u Beogradu isti su kao oni sto su za gej paradu ja vas sve strpam u isti kos bando jedna pokvarena
Ovde ima 3000 vas sto njega podrzavate ? I vi volite ovakvu Srbiju ? Krimos da predstavlja Srbiju ?
JA SE LICNO SEREM U VASA USTA POKVARENA BANDO NEDOKAZANA JEBO VAS KRISTIJAN OBODJITE SRBE KOJI ZIVE PO GETOVIMA NA KOSOVU MAJKU VAM JEBEM SVIMA ALI BAS SVIMA KOJI STE POTPISALI NEKAKVU PETICIJU ZA OVOG OLOSA
vidim potpisali se i Srbi neki koji zive u inostranstvu ostanite nam zapad Srbija nije zasluzila takve gradjane
Ja sam Kraljevcanin mene je sramota sto zivi u nasem gradu
smrt kriminalcima
TREBA GA ISTERATI IZ KRALJEVA MAJKU MU JEBEM USRED PICKE
3000 podrzavaju kriminal ? lepo lepo odvratni ste gradjani Srbije
DOK MIROTIC CEPA SRPSKU ZASTAVU NJIH IMA 600 OVDE 3000 VAS PODRZAVAJU KRIMINALCA ? DA NIKO OD VAS NI USAO U CRKVU ILI MANASTIR NI SUTRA NI PREKO SUTRA
Re:
boli me kurac za njegovo dete o tome je trebalo da razlili pre neko sto je krao, tukao, ubijao
gospodin je upravu jedan Mirotic cepa srpsku zastavu a vama je ovaj olos glavna tema bagra od naroda
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
ima jeste da, a zasto bi drzava gledala njega kroz prste ? aa zasto se jednom krimosu daje toliko paznje ovoga nema ni na zapadu
ne ukradi, ne ubi ne svedoci lazno ma zvezda vam je postena ljudinaaa
| This discussion has been closed. |
Re:
#424: -
DOBAR COVEK ? JEL TI TO REKAO SVESTENSKO LICE ?