Da Ustavni sud RS usvoji Kristijanovu žalbu!
ipak je kiki ljudina,..i ima pravo na fer sudjenje i novu sansu...
SMRT NARKOMANU
JA SAM POLJAK I MI ZA RAZLIKU OD VAS KAO JUCE MI SMO IZASLI NA ULICE PROTIV MIGRANATA VIDIM KOD VAS JAKI SU VAM OBRAZ I NASI
A OSNOVALI STE PETICIJU ZA KRIMINALCA BAREM TAKO SU MI OBJASNILI PRIJATELJI IZ SRBIJE PA SVI STE SRAMOTA OVE ZEMLJE
MIROTIC VAM CEPA ZASTAVU BOSNJACI POSTAVILI TABLU ONOM FASISTI U NOVOM PAZARU A VI CUTITE A VI STE SRBI ? PRECA SU VAM POSLA OKO OVOG MANGUPA VEROVATNO NEMATE SVOJ ZIVOT
Nije Kriv
Sta reci, osim da nije kriv.
Pustite coveka na miru da zivi svoj zivot!!!
IMA LI OVDE SRBA ?
Re: Nije Kriv
Mene zanima kako zapocinjes tvoj dosadan dan. Ustajes, skuvas kafu, palis net, listas Blic, Novosti, ides do pekare kupis dva hleba i burek sa jogurtom , popodne peres ves, kacis na terasi tu popricas sa komsinicom, ona tebi kako ste ? kako muz ? muza nemas u Srbiji to ne postoji a ti do dosade se milujes na kaucu sve do 10 dok Ivana emisija na prvoj nije pocela zar ne ?
Ancika bitno da dajes puno podrsku ovom olosu to je NAJBITNIJA STVAR U TVOM JADNOM ZIVOTU U SRBIJI, zar meseci ce mu citati u Novosti kako je jedna cura skocila sa brankovog mosta
Re: hahaha
Ime i delo..hahahahha..pod delo mislis na dilovanje gudre,reketiranje i pretnje smrcu?
| This discussion has been closed. |