ЗАШТИТИМО ЦРКВЕ И МАНАСТИРЕ !!!
Као Србин и православац мислим да је дужност и обавеза, не само Срба него и свих становника Црне Горе, спријечити било какав покушај, било које власти, да врши терор над било којом вјерском организацијом, поготово над српском православном црквом која је темељ данашње Црне Горе.
Zato što se država meša gde mu nije mjesto.
Zato jer je to od pomoći Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori da zaštiti i spasi svoju imovinu i sveštenstvo od otimanja i progona aktuelne vlasti i raspopa Miraša.
,,Муж је браник жене и ђетета, народ бранич Цркве и племена“ – Његош
Објаснили су претходни потписници, тако да немам шта додати, осим да све правдољубиве и слободоумне људе позовем да што масовније приступе потписивању исте!
Дужност је сваког Православног Хришћанина да подпише ову петицију.
Подршка апсолутној аутономији Православне Цркве и слободи вјероисповиједанја, као и противлјенје свакој врсти тоталитарног притиска у декларативно демократски слободној Црној Гори, Западном Балкану и Европи !!!
Zato sto ne zelim da nam CPC i Miras preuzmu Crkve,Manastire i Hramove.Nebih volio tog raspopa da vidim nigdje u nase bogomolje jer mi se jednostavno gadi taj...ne znam ni kako da ga nazovem.I iz razloga jer nas ubjedjuju da nijesmo Srbi,mijenjaju jezik,ukidaju cirilicu i sve ono sto nam je sveto pokusavaju nam oduzeti.
| This discussion has been closed. |
Zato sto je jasno sta kome pripada, a ako samovolja drzave mora ovim nacinom da se zaustavi, onda sam ja za to! Daj, Boze da uspe!