Želimo smenu Zorana Milinkovića!
Smena!
Milinkovicu odlazi i vodi Babovica sa sobom.
Sale svaka cast, ali nemas vise snage ni da umres. Vreme je da odes na neku funkciju.
ja mu zelim srecu kako god odluci
Nemojte ga vredjati ipak je on vojnik kluba i dao je sebe tom klubu kao i Rasovic.Neka se povuce sam na neku drugu funkciju ili neka ode u neki drugi klub ako misli da ne moze da izdrzi pritisak i tempo utakmica i renome kakav zasluzuje klub poput Partizana.Eno ima Perasovica u Hrvatskoj covek video da ne moze nista da promeni i povukao se sam posle odlucujuce utakmice greota je i nemoralno da ceka da ga smeni UO kluba.Uostalom Partizan ima izuzetno kvalitetne ljude poput Antica i Bore Milutinovica koje niko nista ne pita u klubu niti se savetuju sa njima.
Dosta mi je sase ilica i babovica zajedno u timu, a mali jefta da sedi na klupi. Babovica ne mogu ocima da vidim.
NAMA TREBA JACI LIK , ON MISLIM DA NEMA AUTORITET TANAK JE I PO ZNANJU , ALI AKO NE MOZEMO BOLJEG DA NADJEM NEK BAR ON OSTANE , DA NE VRACAJU vERMEZA I SLICNE ....
mNOGO JE PORAZA ZA 8 kola , mislim da ih je slabo i pripremio , nije u redu da se vredja korektan je covek ali mislim da mu je Vojvodina klub za njega , OFK a i sl ... ALi ne znam otkud onaj Terzicev Loncar sa njim , ali ponavljam ako ne mozemo boljeg da nadjemo nek ostane ...
| This discussion has been closed. |