Želimo smenu Zorana Milinkovića!
da dodje stanojevic ili paunovic!!! jedino tako da ode kiza...
Treba odmah pružiti šansu Paunoviću, neka se čeliči u LE i tokom ovog već unapred rešenog prvenstva.
svakako je nedopustivo da milinkovic izgubi derbi al da posetim milosa vizuru da nije samo derbi vec izgubljena utakmica u novom pazaru pa i protiv cukaricki mislim da je ovo premnogo . jos nesto da dodam uprava partizana trebala je da odresi kesu da dovede kvalitetne igrace a ne da nudi za neke prosecne dva miliona
Zato sto gospodin Milinkovic bez hrabrosti vodi ovu funkciju, njegov manjak znanja i manjak zelje da kao svoji igraci napreduje, bude zreli, nešto novu nauci itd...
Zato sto se mu postava bila na derbiju kukavička, poatavio se kao da igramo protiv Barselone, i trebamo da se brinemo za odbranu.
A da jedan Partizan, izgubi od jedne Zvezde, koja ni sama ne zna kako moze da funkcioniše sa tolikim dugovima, to je po meni kap koje prelila čašu.
Potpisujem ovu peticiju zato sto mislim da je moja dužnost kao verni navijač Partizana.
Pozdrav
Milinkovic je ispucao sve kredite,trebao je da popije otkaz jos posle poraza od Vojvodine u N.Sadu.Kizo odlazi!!
I doveo je krs igrace poput Fabrisija,Babovica,on je krivac za poraze od Pazara kad je promenio 10 igraca,on je kriv sto smo izgubili od Vojvodine,sto postavlja tako kukavicki i defanzivni mentalitet,stalno igra na kontre i postavlja kukavicku taktiku,izmene uvek iste,protivnicki treneri ga lako provale.Za poraz u derbiju on je glavni ako ne i jedini krivac,taktika katastrofa,Jevtovica ostavi na klupu i uveo ga tek nekih pola sata pre kraja derbija.Trebao je Marko da bude starter!Kizo i upravu odlazite!!!Ja mislim da treba da pokrenemo peticiju da UPRAVA ode,oni su doveli Milinkovica za trenera a ne Milinkovic njih.Uprava je ta koja treba da preuzme odgovornost i da kompletno podnesu ostavke pocev od predsednika Popovica.
Nadao sam se da konacno imamo skolovanog trenera, ali on ni jednu jacu utakmicu nije dobio. Hvala Milinkovicu, dovidjenja. Nedopustivo je da trener eksperimentise derbi utakmicu sa novim igracima!!!! Mada ja i dalje mislim da Partizan i Zvezda igraju derbije 3 za 3 za mir u kuci, ali Novi Pazar i Vojvodinu ne mogu da ti oprostim.
Jer svaki pravi trener kao sto su to bili Jokan i Stanoje nedozvoljava da mu tim sastavljaju menageri a raznorazne tatice i mafijasi guraju i forsiraju svoje prpalitete kao babovic petrovic brasanac sve su to nule od igraca sa jako velikim mentalnim deficitom a o fudbalskom znanju neposeduju ni ono f.
Paunovica za trenera, ovaj je njegovo zavrsio...
Jbt! pa niko nas nije tako osramotio na derbiju u poslednjih 10 god. kao ovaj nazovi strucnjak...
| This discussion has been closed. |