Zelimo seriju Los hombres de Paco ponovo!
Re:
naravno da cemo uspeti..:))imaju cak i grupe koje zele da dovedu glumce u srbiju..:))mislim da cemo uspeti ima nas dosta pakov svet ima punooo fanova..zelim vam punooo srece da uspete..
LOS HOMBRES DE PACO PARA SIEMPRE!!!!!!!
Re: Re:
Hvala na podrsci.Nadamo se da cemo uspeti.Oni glume istoriju necijeg zivota a mi je gledamo.Takodje zelim i vama mnogo srece da uspete sa grupama,nada poslednja umire.Sada je najbitnije da se potpisuje.Molim sve fanove da ne potpisuju peticiju vise puta jer se u statistici pokazuju sve razlicite ip adrese.Hvala svima.Idemo dalje,svi zajedno. <3 Los hombres de Paco <3
najbolji su !!!!!!!!!
molim sve osobe koje su se potpisale da svima predlazu da dodju i da se i oni pridruze i da nas podrze...nemoraju da znaju za seriju....samo nek nam pomognu i nek nam daju svoj potpis...molim vas... ;) hvala svima unapred....♥ jer stvarno zelim da gledamo ponovo odpocetka....one lude epizode na pocetku i da se opet smejemo...cak ne mora na stb moze i na nekom drugom kanalu....jeste da mozemo da nadjemo na netu i da gledamo...ali mng.je zanimljivije da iscekujemo novu epizodu i da se smejmo zajedno sa njima....♥♥♥necemo se ni secati svega...bice ono:jaoo sta ce bese sad da se desi...pa prisecanje... :)) ajmo da ih vratimo na tv....samo je potrebno da budemo aktivni...reklamirajte ovo na svim stranicama na fejsu...i svuda....
POTRUDIMO SE.... :) ♥ NAPRED PAKOVCI... :) Tamara♥ ^^
Re:
Najbolja serija svih vremena..Ne znam zasto pustaju Komsije kad vecina zeli da se Pakov svet ponovo emituje...I ne znam ko moze da kaze za seriju da je sranje..Kome nece nedostajati Marijanovi kompleksi sa tezinom,Povediljine odvale,Sara i Lukas...cak ce mi i nedostajati negativci
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |
Re:
#69: -
Bravooooo,slazem se u potpunosti.