SPRECITI KRADJU RTS OD 1 JANUARA
samo niste nacionalni servis. I da...mi nemamo prava da znamo sve /po vama/.
Placam kablovsku 1000 dinara i imamo preko 100 kanala a za njihove reprize da platim toliko (ej 500 dinara) ne pada mi na pamet.
Ko gleda neka plati ?
Nisam kriva sto ih je previse zaposleno u rts
pa jel treba JA da ima dajem platu ???
NEKA GA UGASE sto se mene tice
MOM SUPRUGU KOJI JE NEDAVNO PREMINUO OTELI SU DEO PENZIJE I NA CEKOVIMA JE PISALO PRIVREMENO UMANJENJE, A POSTO JE UMRO NIKADA MU NECE NI VRATITI! MENI NEMAJU STA DA ODUZMU JER ZIVIM KAO SLEPAC. OD 24 HILJADE DIN. CEKAJU NE BI LI SVI MI KOJI SMO PODIGLI OVU DRZAVU POCRKALI DA NE MORAJU DA DAJU I OVU BEDU OD NASIH ZARADJENIH PENZIJA. A ONI SLEPCI BILI A SADA PUNI KAO BRODOVI. SRAM OH BILO A O OVIMA STO RADE DA NE POMINJEM UCENJUJU IH CIM PODIGNU GLAS ODMAH SLEDI* AKO TI SE NE SVIDJA UZMI RADNU KNJIZICU PA KUCI.* GROZNO DA GROZNIJE NE MOZE BITI.
Re:
BRAVO,UZELI SU NAM SVA PRAVA KO DA SMO GAMAD KOJU TREBA ISTREBITI. BASTILJA DOLE, A VAS KOMETAR JE NA STRANICI FEJSA RTS Lopovi
Не дам туђу руку у мој џеп-
Imam moralnu odgovornost pred sobom i svojom decom da ostavim trag kao patriota i odgovorna osoba, koja lopovima ne daje pare dobrovoljno - uhvatili su se za moj novčanik a ja ne dam, čupam im iz pohlepne ruke.
- ma kakav rts i rtv?koju glupost za naplacivanje ce jos smisliti?ovo je moguce samo tu kod nas.bolje da se vlada brine o decijim vrticima ,da zabode nos u kakvim uslovima deca borave i kako su neobezbedjeni igrackama i u kakvim uslovima borave deca.sramota ,pune budzet od jadnog naroda izmisljaju takse i gluuposti.ma nepada mi na pamet da placam tu glupost koju ni ne gledam .samohrana majka sam i radije cu potrositi na dete nego na ove lopove.bolje da porade na decijem dodatku koji je smesan i jadan.ovo je smesno kakvi su ovo lopovski izmisljeni zakoni.
| This discussion has been closed. |