Diskvalifikacija Zorice Dukic i Slađane Petrušić zbog nasilja u vili parova
Re:
Uroš je šaner u vili parova ,Javlja njegovim lopovima ko ima novca da bi ga ovi napolju opljakali ko je gledao video je njegovu ylu nameru kad se raspitivao o novcu .Policija da prati ovog Šanera koji je uljey u vili parova.
sto se tice nasilja ja ne podrzavam ali ovo je sve maslo produkcije a sto se tice tenzija i svadja to je sasvim normalna reakcija posle toliko dana izdvojen od spoljasnjeg sveta.U saradnji sa produkcijom rade i poznati psiholozi sve su to oni predvideli i ovo je ljudi namestaljka zato je ova televizija i tolko gledana da nema svadja i tuca nebi ovo niko gledao.
Jelena Golubovic u svakom rialitiju dobije batina ko je tu lud produkcija vidi da je ona ovde naj vece zlo zasto nisu na vreme reagovali cim vide da se zakuvava mogli su ih poslati u izolaciju i kazniti ali ne cekali su da se nesto desi bezobrazluk
Re:
#1: - tacano tako dobila je batine u bg a iletos u budvi a nece joj biti lepo kad izadje
Re:
Marko je najgora vrsta dvoličnih Ljudi ako se može reci da je to čovek Nevidjeni ljigavko ovih dana se priklonio klanu Zveri a kad oni budu iZbačeni onda će se polako priključiti jeleni i ostalima.
Re:
OVO SVE REŽIRA PRODUKCUJA KOJA JE IZGUBILA KOMPAS KOJA GLEDA REJTING I KOJA ĆE SE U SOPSTVENOM BLATU UDAVITI ,DEČIJE IGRE KOJE DAJU ODRASLIM UČESNICIMA JE KOBAN ZA POJEDINCE,KO REŽIRA U PRODUKCIJI JE VEROVATNO BIO NA DUGOTRAJNOM LEČENJU I DA SE NIJE IZLEČIO ,TO SU OBIČNE PSIHOPATE ŽELJNE KRVI DEBILASTO PONAŠANJE PRODUKCIJE SE NE MOŽE NIČIM OPRAVDATI OSIM MENTALNOM SKLOPU LOŠIH LJUDI KOJI POKAZUJU SVOJU NEOBRAZOVANOST,NESTRUČNOST UVLAKAČKOM PONAŠANJU PREMA VLASNIKU TV
Re:
ti si psihopata isto kao i Sladja.... Mars u Hrvatsku pa sutajte nabadajte i izivljavajte se olos divljacka.Ja sam Bosanka nisam srbkinja ali ne podrzavam da dodje jedna isfrustrirana kao Bosanka koja zivi u Zagrebu da se istresa nad narodom pa ljudi ova se sveti zar ne vidite njoj nije
do para niti do bilo cega drugoga....
Dobra klopa, nista ne rade, uzivaju, debelo placeni honorar i jos imaju obraza da se tuku i terorisu ostale ukucane olosi i ulicari Sladja, Zorica, Uros i Gastoz. Stoku pod hitno napolje !!!
| This discussion has been closed. |