Peticija za osnivanje zakona "Aleksin zakon"
Pise zasto sam potpisala peticiju.. hmm... Zasto???? Pa zato jer sam saglasna da se usvoji Aleksin zakon , zato jer djeca ne trebaju biti maltretirana ni psihicki ni fizicki cak ni od roditelja, a kamo li u skoli . I prije nego sam postala majka , kada bi srela zenu da vice na dijete priprijetila bi joj policijom , na djecu se ne tresu zivci ,kompleksi i td . A te u skolu ne bih molila vec bi prebila od batina ko sto je uradila moja snaha i njen muz i razrednu i drektora i cistacice jer ih je opominjala 2 puta da joj se sin od strane drugog ucenika ne maltretira , ali kada u skoli nisu pridavali vaznosti dobili su batine i vjerujte mi taj haos ih je prevaspitao. Ja imam djecu , ucimo ih ljudskim vrijednostima ,ponasanju i postovanju,svemu sto je ljudsko a ne da budu retardirane zvjeri . Na moje dijete ko vikne bez ikakvog prava a pogotovo udari taj dobro ne prodje vec dobije i dijete i roditelj vaspitne. za moju djecu se borim ko lav i boricu se!!! za moju djecu ujedam i ne plasim se policije !!!!! kada nema zakon , onda sam im zakon ja i moj suprug . gora sam od najrdjeg djavola !!! nema tu tuzikanje po skolama , jednom upozoris drugi put prebijes ;)
Re:
Kako zive ? Kako se i oni ne ubiju ja se pitam... Neeeee, jer to izlazi iz kuce , nadam se da razumijete sta sam napisala. Nasilje u kucu, ne vaspitanje roditelja, ne pricaju sa djecom, vazno im je da se svadjaju pred njima i td i sve to oni upijaju i rade drugima , svoje kucne frustracije i retardiranost vrse na druge. ne uce ih ljudskim vrijednostima i ponasanju ,hm...ccccc...... pisala bi ja knjigu ovdje ...ali nadam se da znate sta hocu reci...
Apelujem svima da samo 90 sekundi vremena izdvojite i potpisete ovu peticiju!
neko?
mogao bi neko da nam objasni sta bi stajalo u tom zakonu. ovako nemam pojma sta bi potpisivao
Re: neko?
"Stajalo bi": Oštrije sankcije prema maloletnim nasilnicima u školi i njihovim roditeljima, umesto dosadašnjih ukora i pojačanog vaspitnog rada, samo prema maloletnicima. Takođe bi "stajalo" : Pooštrene sankcije prema prosvetnim radnicima koji ne reaguju na nasilje u školi, naročito ako se to nasilje ponavlja, itd.
I sama sam
Re: Re: neko?
u redu, mogli ste to odmah da napisete, valjda je normalno da napisete sta je predlog pa da onda ljudi vide sta to potpisuju. no dobro, potpisujem u svakom slucaju, hvala
Закон и Морал
Наш народ проживљава једно смутно време. Матерјална, а пре свега духовна криза нашег народа чине да смо све више постали незаитересовани да решавамо заједничке проблеме. Само враћањем на наше старе обичаје и међусобну слогу и помоћ ми као народ, службеници, комшије и пријатељи можемо бити јаки и одлучни у спречавању оваквих трагедија. Систем вредности је озбиљно нарушен и у таквој ситуацији само строги закони и њихова озбиљна примена могу да предупреде даљу ерозију нашег друштва.
Зато сам потписао ову петицију.
Gledao sam i svedok sam,savremenik društva u kome zivimo.Okrutnost,razbojnici nekulturni,kriminalci,iskustva koja nose od kuca ispoljavaju kroz grotesknu zabavu i monstruozne postupke bez cilja i smisla sem samog postojanja.Verbalne,psihicke i fizicke torture kako na starije,mogu ostaviti strašne posledice na kasnije starijeg mladića/devojku,čoveka/ženu.Saučešće porodici i ne dajte se,zločincima zlobnicima i nekulturi.Kulturna utopija vredi i oplemenjuje samog čoveka i njegovu zajednicu.Znanje je moć a svako svoje nosi i čini sa njim sam šta želi.Još jednom,žao mi je dečka i porodici želim da ostane jaka u teškim trenutcima gubitka sina.Tražite pravdu,Aleksin zakon,po svaku cenu.Jer dečiji život nema cenu...
Radovan Joksić.
| This discussion has been closed. |