DA SE KRISTIJAN VRATI NA FARMU
Kristijan je nepravedno izbacen !! Pobjeda je namjestena za pijanduru i klosarku Tamaru ... Citav dan ne gledam farmu , i ne zelim da je gledam dok ne vrate Kristijana... VRATITE KIKIJA NAZAD NA FARMU !
KRISTIJAN NAZAD NA FARMU.RADE SE SAM UDARIO KADA JE ISAO PREMA ZADRUZI
Radetova masnica na licu je jako cudna o.O ... Da je dobio udarac , kako on tvrdi , sigurno bi osjetio u tom trenutku nego on se hvatao za uho sto je jako cudno... Udarca sigurno nije ni bilo.. Vratite Kristijana !
Kiki je kralj, vratite ga, nek pokaže gnjidama gde im je mesto. Kiki ti si šmeker i gospodin ♥
Sve je namesteno i izrezirano a mi smo ovce naivne, kao sto je i Kristijan bio naivan :( Iskoristili su ga da bi podigli gledanost i da bi im neko radio jer svi ostali su lezilebovici. To je odraz Srbije. Manipulisu sa nama kako pozele. Stidim se sto sam do sada gledala!
Cista namjestaljka od Mitrovica
Re:
Rada je sto posto udarila pijandura Tamara kad su kretali ka zadruzi .
Zato sto Kristijan nije udario Radeta vec se samo naslonio na njega na krevetu i zagrljajem su jedan drugog stiskali preko vrata i ledja,tako da ako se tretira kao fizicki kontakt onda je on bio sa obje strane i trebalo je izbaciti obojicu a ne samo Krisa.Vratiti Krisa obavezno na farmu 6 jer ju je on obiljezio i zasluzio da bude do kraja.Hvala i pozz.
| This discussion has been closed. |