Da predsednik Nikolić pomiluje Kristijana
This comment has been removed by the person who wrote it.
Potpisao sam ovu peticiju zato sto je Kristijan Golubovic dobar covek ,human i velikog srca i zasluzuje slobodu kretanja jer se vidi da zeli da se promeni i treba mu dati sansu a ne kao djubre tretirati , i on je od krvi i mesa i treba mu dati sansu da zivi kao mi u miru sa svojom porodicom.Ova presuda od 30 dana je nerelana ,cisto izivljavanje sudije.
Poznajem ga iz detinstva in je Jako plemenit covek. I Jako Dobar drug, Zelimu sve najlepse u zivotu njemu i njegovoj familiji pozdrav vebi. Vuk dlaku menja cud nikad. A njegova Dusa je mnogo dobra to ja znam bole nego iko. Ostavite ga na miru, i ucite od njega jer imate sta da naucite.
Re: Re:
Paa,u redu je to Kristijan jeste bio kriminalac i Kiki je pederski nadimak ( da li vazi i za Lesendrica?),ali je bio u zatvoru i nije bio svedok saradnik. Ne znam da li seres usta uzivo nekom slicnom coveku, ili samo kada te nadimak skriva. ISTINA je da je ruzno velicati kriminal ,ali koja je alternativa u balkanskim drustvima?
A to kakav je covek Aleksandar Kristijan znaju ljudi koji ga poznaju i on je ponesto i dokazao u tom svetlu. Jebao je pred kamerama i zamalo pobedu odnio,jer to je odraz drustva i farma smo svi Mi koji je gledamo i glasamo za slicne.Da li bi bilo bolje da je u skladu s nadimkom nekome popusio ili ga naguzio? AK Golubovic je bio KRALJINA na farmi i popusio je od svoje prezimenjakinje, koja je profi rijaliti igrac. KO nije nekad udario zenu ili devojku kada ga konstantno nervira.Mnogi su kraj ekrana govorili-,,svaka mu cast!,, i bio je favorit.Ne mozes covece da promenis sav narod koji glasa i voli AK Golubovica ,samo sebi stvaras neprijatelje!
I sta se desavalo od svestenih lica u toj istoj Crkvi,da li si citao?Kristijan je nasao svoje mesto u tom poslu i uspesno prezivio do sad,a izgleda da ce i nadalje.Imao je zrnce razuma u sveopstem bezumlju i sacuvao sebe. Ne mislis valjda da su u tom svetu neki dusevni ljudi koji su ga ostavili da zivi iz humanih razloga?
Konacno svako svoj krst nosi i vreme ce pokazati da li je njegova popularnost,koja uzgred traje 20 godina, samo trenutni blesak slave!
| This discussion has been closed. |